Szerintetek szeptemberben lesz még olyan jó idő, hogy lehessen a Balatonra menni 1 hétre nyaralni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 22. 09:14
2/9 anonim válasza:
Nem kell alapozni az ilyen hosszú előrejelzéseknek, de lehetséges hogy még lesz olyan idő hogy simán lehessen még a Balatonra lemenni fürdeni.
Tavaly is ilyen 30 fokok voltak szeptemberbe akkor még én is jártam strandolni igaz nem a Balatonra de mindig lementem meló után úgy 2-3 órára.
3/9 A kérdező kommentje:
Sajnos máskor nem tudunk menni,csak szept. 5.-én és nagyon reménykedem,hogy lesz még jó idő addigra :)
2013. jún. 22. 10:36
4/9 anonim válasza:
szerintem nem, olvastam, hogy az augusztusi kánikula után szeptemberben már fűteni kell, jönnek a talajmenti fagyok
5/9 anonim válasza:
Lutri, a helyetekben nem foglalnám le ennyivel előre. Ha tudod, hogy szeptember 5-től értek rá egy hétre, akkor várj addig, amikor már látjátok az előrejelzéseket, és menjetek oda, ahol épp jó idő van. Kicsit tovább autóztok, és máris a horvát tengerparton vagytok, ott tovább van jó idő. Vagy ha nincs, mentek Olaszországig. A francia riviéra már tuti jó, ott még októberben is lehet fürödni.
6/9 anonim válasza:
a kavicsos horvát tengerpart helyett inkább az olaszt ajánlom, ha a Balatonon már nem lesz jó idő szeptemberben. Egyébként szerintem lesz. Ha megnézitek, kb 1 hónapot van elcsúszva az időjárás. Januában és februárban havazott, decemberben nagyon kicsit. Március végén is, holott februárban illik havazni, márciusban már tavaszt várunk. Szóval szerintem ne aggódj, lesz még meleg szeptemberben. Én októberben is voltam a Balatonon tavaly, kellemes idő volt. Egyébként Hévízen egész évben lehet fürdeni.
7/9 A kérdező kommentje:
De jó lenne ilyen messzire eljutni,de tesóm cége által jutnánk le 1 hétre 300 ft/fő/éj áron és a gyerekeknek ingyen.Tehát összesen 3600 Ft lenne nekünk a szállás saját stéggel.Kaját megoldanánk,mintha itthon lennénk és csak a tankolás-pályamatrica lenne.
2013. jún. 23. 22:36
8/9 anonim válasza:
atyavilág, nem mehetnénk veletek? :-DD
Bocs az offért, de ilyen olcsót még életemben nem hallottam...Balatonon hol lesz ez?
9/9 A kérdező kommentje:
Balatonfenyvesen.Tudom,ezért nehéz kérdés,de tesóm ekkorra kapott időpontot a több ezer kolléga mellett.
Vagy jó idő lesz vagy nem.Ha nem akkor nem megyünk és buktunk 3600 Ft-ot.Bár én így is lemennék :D
2013. jún. 24. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!