Balatonra Mennénk haverokkal kb 1 hétre Fonyódra. Szerintetek mit érdemes csinálnunk? (kor 17-18)
amikor mi voltunk két éve, akkor voltunk ebben a korban(17-18), fürödtünk, kocsmáztunk, buliztnunk, aludtunk.
konkrétan úgy nézett ki hogy ittunk, lementünk a partra, fürdeni, ez max 1-1,5 óra, mert megzomjaztunk, vissza a szállásra, ittunk, majd este kerestünk valami bulit, kocsmát, becsaptunk, majd alvás, következő nap ismétlés.
4 napon keresztül ment a móka
ez mind szép és jó de azért emlékezni is szeretnék erre a hétre
És milyen bulizóhelyet ismertek a környéken?
Vagy van ott valami kalandpark vagy ilyesmi?
2. vagyok
kalandpark nem rossz ötlet.
mi amúgy amikor nem ittunk grilleztünk, meg ilyen alkoholos játékokat csináltunk kint az udvaron hogy szék körül párszor körbefutni, meginni 1 sört, megint pár kör, meg egy kis futás, csapatba voltunk 4-4-en időre ment a dolog.
meg olyan verseny hogy aki először visz fel csajt annak nyereménye egy karton sör, bulit csináltunk az egészből, de amikor hazaértem 2 napig folyamatosan aludtam szinte, 4 nap alatt kb. 15 óra alvás volt összesen
Ezek a versenyek hatalmasak nekem eszembe sem jutottak volna
Köszi az ötletet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!