Melyik városokba érdemes ellátogatni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 17. 22:19
1/7 anonim válasza:
Én Győrbe és Veszprémbe szeretnék elmenni a nyáron. :)
3/7 anonim válasza:
- Los Angeles
- New York
- Toronto
- London
- Las Vegas
- Barcelona
- Róma
- Prága
- Honolulu
- Atlanta
- Chicago
- New Orleans
- Boston
- Tokió
- New Jersey
- Hong Kong
4/7 anonim válasza:
utolsó: még jó, hogy az utazás->Magyarország kategóriában vagyunk :)
5/7 anonim válasza:
Győr, Tata, Sopron, Kőszeg, Veszprém, Esztergom, Komárom, Pécs, Eger és még lehet sorolni sokáig :)
6/7 anonim válasza:
Ja bocs, este volt.. elegge faradt voltam es nem forditottam ra eleg figyelmet, hogy melyik kategoriaba tartozik csak kerestem egy veletlenszeru kerdest :D Hmm.. akkor Sopront erdemes megnezni, nagyon szep varos, hangulatos es nagyon jo ettermei vannak.. De van meg sok varos, csak nekem a kedvencem Sopron :*
7/7 anonim válasza:
A keleti regioban amit tudok ajanlani:
Eger (hihetetlen szep tortenelmi varos, szuk macskakoves utcak es gyonyoru var)
Miskolc (Lillafured-Tapolca-Setaloutca)
Debrecen (Belvaros es kulturalis erdekessegek, hatalmas muzeum)
Hajduszoboszlo (Furdo/udulovaros nagy ejszakai elettel)
Ami meg szinten a keleti regiohoz kozel van az felvidek egy-ket varosa, Kassa, es a Szepesseg, elkepeszto :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!