Ki jön velem a Balatonra?
Nem rossz ötlet! :)
De így gáz hogy megfizetsz valakit úgymond,bár így biztos könyebben találsz piócákat.
Ha 200 felett keresel és csajozni akarsz akkor menj el tedd le mocira a jogsit és menj le azzal balcsira,sőt tovább is megyek mert helyi motoros társaságokhoz,klubbokhoz,tudsz csatlakozni akik szerveznek is túrákat,és így nem kellene egyedül menned.
Bár Én régebben simán elmentem egyedül bulizni,a nyaralás sem lenne gáz annyira mert ha aktív vagy akkor úgysem fogsz unatkozni és lessz bőven ember akit meg lehet ismerni.
Nem akarlak elkeseríteni, de a nettó 200 felett az nem annyira hűdekirívó. 230-cal számolva (sacc):
-havi átlag 90.000 elmegy a saját albira - merthogy ha szüleiddel élsz, az gáz.
- 30-50.000 elmegy az alapvető kajálásra
- 15-20.000 elmegy telószámlára és havi ruha amortizációra
Marad 100.000 forintja az embernek jaszkarizni, ami napi 3.000 forint likvid vagyonnak számít (nagyértékű beruházásokra, bulizásra, stb)
Te látom nem a való világban élsz!
90ezret albira?És ha otthon lakik ?Kit érdekel?Mert engem nem,és ki lennék Én hogy elbíráljam hogy hol lakik.Mindenki ott lakik ahol tud,amire futja.
Meg havi 100ezer költőpénzt számoltál,napi 3000ft-ra lebontva....Nos hülyeség ezt napokra bontani,mert minden nap úgysem lehet bulizni,mellesleg nem csak olyan idő töltés létezik ami pénzbe kerül...
A fizetése irigylésleméltó,mert én csak akkor keresek ennyit ha nincsen egyáltalán szabadnapom,annyit maszekolok munka mellett.Szóval nálam nem sok a pihenés mert Én megdolgozok érte hogy pihenhessek!!!Vegyük az átlagfizetéseket,80-120ezer ft.Ez megy az iparban,sajnos nem azokat fizetik meg akik kitermelik a profitot.Szal jó a kérdező fizuja,ha otthon lakik akkor mégjobb ,mert mégtöbb pénzt tehet félre vagy bulizhat el.Másik dolog pedig a pénz nem minden!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!