Milyen idő van most Magyarországon?
www.idokep.hu Itt megnézheted azt hol hány fok van a hőtérképen a felhéképen meg azt hogy hol milyen éppen az idő, hasznos kis oldal ez.
Most jelenleg Esztergom mellett olyan kellemes 23 fok van, talán már hűvösebb de holnapra mondja a rossz időt.
Kellemes 20-25 fok volt ma Budapesten.
Egyébként tényleg nem értem.. Mi a büdös francnak jönnek és írnak a egy kérdésre ha nem is a kérdésre válaszolnak?? Minek kell kötekedni? Tényleg ez teszi boldoggá őket? Kedves kérdező. Az ilyen hülyék miatt ne húzd fel magad.. Én mindig azt mondom, hogy ennél nagyobb öröm ne érje az életüket, hogy másokkal kötegszenek. Talán azért ilyenek, mert mindenki más így bánik velük, és nem tudják hogy kell normálisan viselkedni..
ma 21:33
nem unod még?? mert én unlak ám nagyon.. na menj máshová játszani, én nem vagyok rád kíváncsi... ezennel veled befejeztem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!