Mit mutassak meg a barátomnak Magyarországon?
Figyelt kérdés
Elsö alkalommal jön velem haza, Tokajra gondoltam, hogy oda biztosan elviszem. Nem voltam még én sem. Vannak ötleteitek? Borkóstolásra szeretném vinni, pincelátogatásra, de nem tudom, hogy szervezzem.
Ha Tokajon kívül vannak még jó ötleteitek várom azokat is! :)
2013. ápr. 19. 14:18
1/16 anonim válasza:
Nem tudom, mikorra kellene program, de borkóstolásra, pincelátogatásra van egy javaslatom: valamikor augusztus elején egy hétvégén szoktak tartani Tolcsván egy borfesztivált, és nagyon jó kis program. Mi minden évben elmegyünk oda a családommal :)
2/16 anonim válasza:
Villány Siklós Harkány háromszög. ;)
3/16 anonim válasza:
Eger,Szilvásvárad :)
Tokaj? Nem vesztettél semmit :)
4/16 anonim válasza:
Csak mondok néhányat.:) Gyula, Visegrád, Balcsi környék például :)
5/16 anonim válasza:
Villány Siklós Harkány háromszög. ;)
EZ IGAZ :)
6/16 anonim válasza:
Szilvásváradot ajánlom! Ott van minden! Bor, szép lovak, sok pince.., látnivaló, börtön múzeum, szép kis fátyol vízesés.., minden egy helyen :)
7/16 anonim válasza:
Gyula! Én ott lakom mellette, gyönyörű városka :)
8/16 anonim válasza:
Valami Balatoni borkóstolgatás esetleg? Én örülnék neki az tuti! :)
9/16 anonim válasza:
Diósgyőr-Lilafüred, Hortobágy, Debrecen :)
Bár én viharsaroki vagyok :)
10/16 anonim válasza:
Eger, Szépasszonyvölgy is borkóstolós!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!