Mit mutassak meg a barátomnak Magyarországon?
Figyelt kérdés
Elsö alkalommal jön velem haza, Tokajra gondoltam, hogy oda biztosan elviszem. Nem voltam még én sem. Vannak ötleteitek? Borkóstolásra szeretném vinni, pincelátogatásra, de nem tudom, hogy szervezzem.
Ha Tokajon kívül vannak még jó ötleteitek várom azokat is! :)
2013. ápr. 19. 14:18
11/16 anonim válasza:
Budapest, 8. kerület. Ott szerintem tudnál neki kultúrát mutatni :)
12/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2013. ápr. 19. 17:14
13/16 anonim válasza:
Jó ötleted van!!! Én vinném Lilafüredre és valahol tuti felültetném egy lóra! Ha fél a lovaktól akkor csak simizze meg. Miskolc-Tapolcára is elvihetnéd ott is jó sétálgatni és ott van valami ásatás meg egy barlangfürdű.
14/16 anonim válasza:
Badacsony, nemcsak a bor, hanem ugye a Balaton miatt is. Na meg a hegyvidék, nagyon szép környék, kirándulni is bőven lehet.
15/16 Sz1u válasza:
Hozzad a barátodat Békéscsabára! Nincs itt semmi különös, de barátságosak az emberek!
Programként júniusban pl. egy elég nagy rendezvény:
16/16 anonim válasza:
Gyöngyös-Mátra Múzeum, Kékestető-kilátó (ország legmagasabb pontja), Sástó-adrenalin park, Farkasmály-borpincék, Demjén-esti, éjszakai fürdőzés. Ez egy nagyon gazdag program, akár 2 napra is. Szállást is tudok olcsón a Mátrában. Érd. privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!