Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Melyik várost/ hotelt ajánlaná...

Melyik várost/ hotelt ajánlanátok 2nap 3 éjszakára MO-n?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most lesz a párom születésnapja, és szeretném elvinni egy wellness hétvégére. 23 évesek vagyunk, és még nem voltunk.

Sajnos nem nagyon volt lehetőségem idáig utazni, így nagyon tanácstalan vagyok, hogy hova is menjünk. Ha tudnátok segíteni saját tapasztalat alapján várost és hotelt ajánlani, azt nagyon megköszönném. Szeretnék olyan városba menni, ahol van látni való, hogy nap közben ki tudjunk menni várost nézni. Valamilyen hangulatos helyre gondoltam. A gazdasági helyzet miatt maximum 50.000 ft-ra gondoltam. Előre is köszönöm a segítséget!

2013. márc. 13. 21:30
 1/5 TappancsMancs ***** válasza:
Hat nap, hét éjszakára a Rua Rua szigeten a Bamboo hotelt :)
2013. márc. 13. 23:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi mo?
2013. márc. 14. 09:46
 3/5 TappancsMancs ***** válasza:
Csak vicceltem az 1es válasszal az nem Magyarország :) Sajna hoteleket nem tudok.
2013. márc. 14. 11:52
 4/5 anonim válasza:
Győr.
2013. márc. 14. 14:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Debrecen,Sopron,Pécs,Szeged,Eger.

Szallas.hu- n van egy olyan opció, hogy "ennyiért utaznék". Ott beírod az árat és a feltételeket, hogy milyen legyen a szállás, és válogatsz.

2013. márc. 14. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!