20-25 év körüli lányok, milyen arckrémet, hidratálót
használtok nappalra és éjszakára? Mit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Lassan elfogy a jelenleg használt arckrémem, és mivel nem vagyok vele igazán elégedett, újat szeretnék kipróbálni.
Kombinált bőröm van, hajlamos zsírosodásra, így valami könnyű, jól beszívódó krémet keresnék, mindenképp fényvédővel, ha megelőzi/megállítja az apró ráncok megjelenését, az nagy piros pont. :)
22L
2011. dec. 23. 16:48
1/6 anonim válasza:
Mindenkinek más jön be, nekem a Loreál Triple Active. De egy időben használtam a Hydractive-t is. Nem is tudom, hogy olyat lehet-e még kapni. Az én bőröm igazából vízhiányos, de leginkább kétfélét lehet kapni mindenhol, és a kombináltat szoktam venni, mert az orrom és a homlokom nekem is szokott zsírosodni. Ezek a krémek jó árban is vannak, nem extrém drágák. Ha nem használsz külön szemránckrémet, akkor nyugodtan kenhetsz belőle finoman a szemed alá, meg a szemhéjadra is
2011. dec. 23. 17:04
2/6 anonim válasza:
Lehet, hogy bután hangzik, de én heti 2-3 alkalommal vastagon bekenem az arcom tejföllel, hagyom hatni úgy 20 percig, utána lemosom, és babapopsi simaságú az arcom. :)
Napközbe persze használok krémet, de ahogy hazajövök, már mosom is le egyből. Ava Hyaluron a neve, bioboltba vettem.
Huh én 21 éves vagyok, de még nem gondoltam arra, hogy ennyi idősen mindenféle krémet pancsoljak az arcomra. Tényleg hasznosak vagy ráérek ezzel később is?
2011. dec. 24. 17:39
5/6 anonim válasza:
Szerintem időben el kell kezdeni. Én 17 éves korom óta használok krémeket, szemre is. Most 27 vagyok, de nem nézek ki annyinak. Anyukám szintén használt régóta krémeket, ő meg aztán pláne letagadhat a korából. Ez hosszútávon fogja meghálálni magát, és majd ha egy veled egykorúval állítanak össze fog látszani a különbség.
2011. dec. 24. 20:48
6/6 anonim válasza:
Fiatalon szerintem egyelőre elég heti 1x bőrradír, nappal és éjszakára meg valami laza hidratáló krém.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!