Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mit gondoltok Szentes városról?

Mit gondoltok Szentes városról?

Figyelt kérdés

2013. febr. 24. 15:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nekem maga a város tetszik.

A város egyrészére rá férne a felújítás /de annak is meg van a hangulata/ de egyébként nagyon sok olyan rész van a városba ami felújított szép. A város határában is nagyon sokat bolyongtam rengeteg természeti látványossággal találkoztam néhol rácsodálkozva a világra.

18/l

2013. febr. 24. 16:27
 2/11 anonim ***** válasza:
Ott született Dúró Dóra.
2013. febr. 24. 16:42
 3/11 anonim ***** válasza:

Álmos, mozdulatlan kisváros.

Kb. 30-35 évvel ezelőtt bebetonozott város-vezetéssel, "csak éljük túl a következő éveket is" jellegű hozzá-állással. Nem mozdul semmi, 4 évenként feldúrjuk, átépítjük a város-központot, a fő utcát, a fő teret, ujjé, tapsoljunk neki! Nézd meg a szállodát, a színházat, stb. nézd meg a többi műemlék-épületet. Sokszor sírni támadna kedvem.

Munkahely-bővítés semmi, itt születtem, itt élek, ide kötnek a gyökereim, de a tehetetlenség, a mozdulatlanság, langyos víz, stb. érzésem van már itt hosszú évek óta.

2013. febr. 24. 17:05
 4/11 anonim ***** válasza:

Egyébként a város nagyon sok, később híressé vált ember szülőhelye, vagy éppen itt éltek, itt tanultak.

[link]

Egy kis ízelítő, akit érdekel.

2013. febr. 24. 17:12
 5/11 anonim ***** válasza:
És te kérdező, te mit gondolsz a városról?????
2013. febr. 24. 17:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Válasz nincs = inkognitó marad = pártfeladat kipipálva.
2013. febr. 24. 18:52
 7/11 anonim válasza:

Nekem tetszik, oda jártam iskolába, sok rokonom él ott, tehát aránylag sűrűn jártam oda, manapság már havi 1-2x. Holnap megyek pont :D

Szerintem jó kis város, még akár oda is költöznék.

2013. márc. 7. 21:18
 8/11 anonim válasza:
Én most költöztem ide. Maga a város tetszik, egyedül a járdák állapota dühít! Babakocsival képtelenség a járdákon menni, különben kitörik a kerekem. Én egy kisfaluból származom elég messze innen, de mifelénk a tulajnak kell a járdát rendben tartania maga előtt. Nagy szégyen lenne, ha valakinek a járdája "dimbes-dombos" lenne! Úgyhogy marad a közúti babakocsizás (kiváncsi lennék a rendőrök véleményére), vagy reménykedjünk a tulajok lakásbiztosításában?
2013. márc. 12. 08:36
 9/11 anonim válasza:
Honnan kerültél ide és hogy? Privátban is megírhatod. Annyira érdekelnek az ilyen történetek. Meg minden települést egyből megkeresek térképen, hogy hol van, keresek róla képeket stb :D
2013. márc. 12. 21:08
 10/11 anonim válasza:
Remek város sok szórakozási lehetőséggel. Bowling, mozi, strand, Tisza strand, sok ált. és középsuli, igazából minden van, mostanában épül 1 kalandpark is. Talán az egyetlen hátrány hogy nincs sok zöld terület, ami ledózerolnak azt rendszerint nem ültetik vissza. A polgármester... mindegy róla nem beszélek, van egy amúgy gyönyörű épület a Petőfi szálló, amit lassan 4-5 éve "építenek", szépen kilopták belőle a téglát. Amúgy szép gyönyörű város, én szeretem.
2013. ápr. 24. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!