Nekem maga a város tetszik.
A város egyrészére rá férne a felújítás /de annak is meg van a hangulata/ de egyébként nagyon sok olyan rész van a városba ami felújított szép. A város határában is nagyon sokat bolyongtam rengeteg természeti látványossággal találkoztam néhol rácsodálkozva a világra.
18/l
Álmos, mozdulatlan kisváros.
Kb. 30-35 évvel ezelőtt bebetonozott város-vezetéssel, "csak éljük túl a következő éveket is" jellegű hozzá-állással. Nem mozdul semmi, 4 évenként feldúrjuk, átépítjük a város-központot, a fő utcát, a fő teret, ujjé, tapsoljunk neki! Nézd meg a szállodát, a színházat, stb. nézd meg a többi műemlék-épületet. Sokszor sírni támadna kedvem.
Munkahely-bővítés semmi, itt születtem, itt élek, ide kötnek a gyökereim, de a tehetetlenség, a mozdulatlanság, langyos víz, stb. érzésem van már itt hosszú évek óta.
Egyébként a város nagyon sok, később híressé vált ember szülőhelye, vagy éppen itt éltek, itt tanultak.
Egy kis ízelítő, akit érdekel.
Nekem tetszik, oda jártam iskolába, sok rokonom él ott, tehát aránylag sűrűn jártam oda, manapság már havi 1-2x. Holnap megyek pont :D
Szerintem jó kis város, még akár oda is költöznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!