Mit gondoltok: nem kellene Budapestnek egy igazi mulatónegyed?
Minden valamire való világvárosnak van mulatónegyede. Budapesten is van valami hasonló, leginkább a VI. kerület Nagymező utcai része. De a lakók állandóan panaszkodnak a zajokra, stb.
Mit gondoltok arról, hogy a budapesti mulatónegyed egy külső kerületben kerülne kialakításra?
Szerintem pl. Kőbánya Ligettelek városrésze tökéletes lenne erre a célra (Kőrösi Csoma Sándor út és a vasutak által bezárt háromszög). Ugyan be van építve, de viszonylag ritkán lakott (a Belvároshoz képest).
Ráadásul a tömegközlekedés is szuper lenne a 3-as villamos pályáját felújítva.
Ez a X. kerületnek is fejlődési lehetőséget adna, de az egész fővárosnak is szerintem.
Ligettelek szerintem ideális mulatónegyed lehetne (igényes) kocsmákkal, diszkókkal.
A X.kerület ritkán lakott terület??? Hol élsz te??
Tele van lakótelepekkel amik tele vannak.
Kezdve ha már említetted a Kőrösi Csoma lakótelep (Zalkánál van) 10 emeletes lakóépület- 1-24 kapuig. Én a 1-es kapunál éltem a tizediken, és 81.ajtó. Vagyis minden tiz emeletnél 81 lakás van. ott van még az Óhegyi, Újhelyi lakótelep. A pongrác úti lakótelep. A Zalka lakótelep..stb.. Sokan élnek a X kerületben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!