Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hol jobb lakni? Győrben vagy...

Hol jobb lakni? Győrben vagy Pesten?

Figyelt kérdés
győr,pest,budapest

2012. dec. 16. 23:17
1 2
 11/13 anonim válasza:
83%
Ez attól is függ, diákként, vagy dolgozóként gonzolkodsz a dolgon. Ha dolgozni mennél, akkor egyértelműen Győr. Én is laktam mindkét helyen, Győr fényévekkel jobb mindenben. Sokkal "emberléptékűbb", tisztább, teljesen más az emberek mentalitása, segítőkészek, kedvesek. Nem kell dugókban állni órákat, és még parkolóhelyet is találni. Tömegközlekedés is egyszerűbb, bár sztem a belvárosban nincs is szükség rá. ..és ha mégis Pesten lenne dolgod, 1 óra s ott vagy...
2012. dec. 25. 01:05
 12/13 anonim válasza:
48%
Győrt én nem ajánlanám.Unalmas,kevés a lehetőség,és méghogy segítőkészek meg kedvesek az emberek?Ezt nem mondanám,senki nem figyel senkire,a nagyképű tinik beszólogatnak mindenkinek,meg kötekszenek,a többi emberrel meg egyszerűen nem lehet beszélni,vagy ha lehet,hogy vannak olyanok,az ember kedvét az ismerkedéstől elveszik a sok hülyegyerek.A diszkók is unalmasok,csak kislányok táncikálnak a barátnőikkel,a kocsmák kb olyanok,mintha éttermek lennének,vagy mint valami túlzsúfolt iskola,ismerkedni ott sem lehet.Azt meg nem hinném,hogy Pesten kevesebb a munka,ha eleve nagyobb,mint Győr.
2014. ápr. 4. 11:56
 13/13 anonim válasza:
100%

Győr szép ez tény...viszont a gyárakon kívül nincs kb semmi, csak a két nyamvadt pláza ahol még elmehetsz bolti dolgozónak...

Még hogy nincsenek dugók? reggel 7től és délután 3tól meghal a város...a buszok állnak a dugókban, folyamatosan késnek mert nincs buszsáv... Én most jöttem vissza pestre...igaz ez sem a szívem csücske de talán itt több a lehetőség mindenre...

2020. febr. 9. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!