Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Párom szeretne elmenni 20....

Párom szeretne elmenni 20. -án a Debreceni virág karneválra. Én úgy hallottam annyian vannak olyankor, hogy látni szinte semmit nem lehet az egészből. Igaz ez?

Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 21:46
1 2
 11/14 anonim válasza:
Csodálatos volt az idei Karnevál. Sajnálom azokat,akiknek lehetőségük lett volna megnézni,de nem nézték. Aki egyszer látta,és nem tetszett,mert nem talált kólát,holott minden 3 méteren vannak árusok, az tényleg jobb,ha inkább nem jön. Mi cívisek szeretettel és szivesen látjuk a vendégeket, de nem erőltetjük,hogy idejöjjenek,akik nem érzik jól magukat. Aki viszont kedvet kapott, jövőre is szivesen várjuk!!
2009. aug. 21. 21:37
 12/14 anonim válasza:
Kedves utolsó!Sajnálom hogy a véleményünk nem egyezik,de nem hiszem hogy gúnyolódni kellene!Nekem nem tetszett és nem a cola miatt hanem mert sokan voltak és a kocsik között marha nagy távolság...nem kell csak egy dolgot látni amibe beleköthetsz!a véleményem fenn tartom és kész!Lehet hogy te meg a citromot nem szereted mégsem kötök beléd...unom hogy ilyen emberek miatt már egy kérdésre sem merek válaszolni,mert ha nekik nem tetszik akkor elkezdenek fikázni..az oldal nem erről szól..szerintem.
2009. aug. 22. 11:41
 13/14 anonim válasza:
Én őszintén sajnálom hogy kihagytad!!! Én is civis vagyok és 2007-ben vonultam is ezen a csodás eseményen. :) Némelyik helyen ténleg szinte senki sincs! Pl.:Az Bethlen utcán!!!!Azért remélem egyszer talán jövőre megnézed. :)
2009. szept. 5. 20:18
 14/14 anonim válasza:

Én keceli vagyok, de már 4 éve mindíg elmegyünk :)

nagyon jó, színvonalas, tényleg hatalmas élmény (:

csak annyi, hogy jó helyen kell állni :D

2010. jún. 23. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!