Párom szeretne elmenni 20. -án a Debreceni virág karneválra. Én úgy hallottam annyian vannak olyankor, hogy látni szinte semmit nem lehet az egészből. Igaz ez?
Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 21:46
1/14 anonim válasza:
Debreceni vagyok,ne menjetek el.Kivéve hacsak nem hátakat akarsz látni.Tényleg csak tömeg van ott és a karnevál sem nagy szám.
2/14 anonim válasza:
Tényleg így igaz. Agyonnyomnak, nincs parkolóhely áhhh... hacsak oda nem állsz két nappal korábban...
3/14 anonim válasza:
Debreceni vagyok és nem értek egyet az előttem szólóval! :) A lényeg hogy olyan helyen kell állni! A jó helyeken még akár nyugágyat is ki lehet tenni annyi a hely :D ne a Piac utcán álljatok meg és ne a péterfia sarok környékén... az egyetem sugárúton és a klinikák előtt baromi sok hely van mindig.
4/14 anonim válasza:
Szerintem sem érdemes elmenni!Mi voltunk de nem nagy szám!
5/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat program elfújva. Na de hová menjünk 20.án? :) Ezt egy újabb kérdésnek kellene kitenni...
2009. aug. 18. 22:41
6/14 anonim válasza:
Kár hogy lefújtátok. Én cívis vagyok,s az egyik legszínvonalasabb rendezvény. Ráadásul a Stadionba jegyet is lehet váltani,s ott mindent "páholyból", élőben látni. De a Piac utcán van a tribün,onnan is mindent remekül látni. Aki még nem volt a Virágkarneválon,egy nagyon színpompás eseményről marad le. Közben rengeteg más rendezvény is van,gyakorlatilag már múlt hét óta naponta több rendezvény, koncertek,stb. a korzón. Nekünk rendeteg rokonunk és barátunk jött már el rá,de még mindenki csak jót mondott róla. Debrecenben sokan élnek,akik nem cívisek,ők csak a felszínt látják,sajnos. Valahogy bekerülnek,de sose válnak debrecenivé. A cívisek itt születtek,itt élnek,s ez a város az otthonuk,a hazájuk.
7/14 anonim válasza:
Utolsó..pont ezért látod te másképpen..mert idézlek:ez a hazánk,az otthonunk!Talán egy külső ember kevésbé elfogult.
8/14 anonim válasza:
Most nem mondod hogy azért fújtátok le mert itt páran azt írták hogy nincs hely?! Minden évben vonulok a karneválon és minden évben látom az útvonal mindkét oldalát az egyetem sugárút és a klinikák előtti hosszú rész kond az ürességtől!!! Nem a Nagytemplom előtt, nem a Pláza előtt, és nem a tribünök előtt kell megállni és kész! Nehogy ezért mondjátok le... könnyen mondja az, hogy nem nagy szám, aki már unja, szerintem viszont egy hatalmas élmény, főleg első látásra!!!
9/14 anonim válasza:
Nem azért írtam hogy nem nagy szám mert már unom!Egyszer mentünk el és egyáltalán nem volt csodálatos élmény még elsőre sem...Sokan voltak,üditőt csak hosszú séta után lehetett kapni,nagy volt a kihagyás a kocsik között!Talán másnap érdemes megnézni amikor kivannak állítva!A felvonulást semmiképpen sem!
10/14 anonim válasza:
Én hajdúszoboszlói vagyok míg otthon éltem minden évben kint voltunk és nekünk minden évben tetszett. A Klinikák környékére kell menni vagy a stadionba ott lesz hely bőven, a nép a belvárosban nyomorog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!