2010-ben szeretnénk elmenni a nővéremmel a velencei karneválra. Mivel érdemes utazni?
Nem tudom mennyi időre mennétek.
Én az idén voltam, péntek este indultunk kisbusszal másnap reggel 6 körül voltunk Punta Sabbioni-ban.
Egész napot töltöttünk ott majd este 21 körül indultunk vissza.
A buszköltség: 12.000 Ft volt.
A szállás normál embernek megfizethetetlen.
Pénzben én 40 Eur-t vittem és nagyjából el is költöttem, de persze ez egyénfüggő, hogy ki mit szeretne venni.
valószínű hogy 3 napra mennénk, és akkor busszal:)
a szállásról hallottam hogy velencében nagyon drága és nem éri meg, a közelben nem tudtok valami alternatívát?jesolo esetleg treviso...
és nem tudjátok pontosan mikor lesz a karnevál?
bocsi a sok kérdésért:)
Időpont:
A karnevál 2010. febr. 06-16 között lesz.
Szállás:
Érdemes körülnézni Mestre-ben, jóval olcsóbb, mint Velence. Közel is van, a híd innenső oldalán rögtön, és átlag 15 percenként van vonat Santa Lucia pályaudvarra, 10 perc az út. Ha jól emlékszem, 1€ körül lehet venni jegyet. De jár busz is.
Utazás:
Nézd meg a vonatot is, a Venezia EN vonat a Keletiből indul minden nap délután, éjszaka megy és jön. Ha nagyon időben megveszitek a jegyet, akkor egy út 29€, és talán kényelmesebb a busznál. Megáll Mestre-ben is.
Bár sztrájk még közbejöhet, én 2008-ban pont belefutottam ebbe, végül kocsival mentünk el, a vonatjegy árát visszaadták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!