Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Nagyon félek a bogaraktól,...

Nagyon félek a bogaraktól, rovaroktól. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Nagyon félek a bogaraktól, de legfőképpen a betegséget terjesztő élősködő állatoktól, mint a kullancs... :/ Lehet, hogy gyáva vagyok, de iszonyúan irtózom mindentől, ha egy büdösbogár (poloska) bekerül a szobámba és nincs otthon senki, akkor képes vagyok bezárni a szobaajtót és átcuccolni másik szobába, de volt már olyan, hogy hajnali 2-kor felkeltettem apámat, hogy szedje már le... ilyen hülye bogárfóbiám van, mert nagyon félek a betegségektől... már tisztára úgy érzem magam, mint Michael Jackson... :/ Lehet ez ellen valamit tenni?
2012. szept. 10. 22:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Elvileg szembe kell nézni a félelmünkkel. Na nyilván nem úgy, hogy bogarakkal teli kádban hemperegsz, de mondjuk foghatnál egy lepkét, vagy megnézhetnél közelebbről egy szúnyogot (az talán nem olyan ijesztő), aztán a többit is.
2012. szept. 10. 23:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok, bár én inkább undornak nevezném. A pókoktól rettegtem még gyerekkoromba, de azt valahogy legyőztem, most ha betéved egy (és nem haladja meg az általam még elfogadhatónak vélt méretet), akkor azt szépen valamire rá engedem és ki az ablakon, ha túl nagy akkor akár az éjszaka közepén is szólok páromnak, hogy mentesen meg tőle. Bogarakkal meg az van, hogy nálam is rendszeres vendég a poloska, őket kinyírom, meg a darazsakat is, viszont poloskánál nagyobb bogarat még kinyírni sem mernék, meg persze nem is kell azért bántani őket, mert én félek tőle, hál isten nem is nagyon szoktak bejönni.
2012. szept. 10. 23:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Ilyenektől, hogy lepke, meg szúnyog meg katica bogár nem félek... xD Inkább a csúnyáktól.. :D
2012. szept. 10. 23:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Nézd meg a Starship Trooperst.

Abban is ilyen csúnya bogarak vannak.

Talán utána nem fogsz annyira félni tőlük, de bajod nagyon nem lehet tőle.

Egész jó film.

2012. szept. 11. 00:38
 5/5 anonim válasza:
CHAMOTOX :D
2012. szept. 14. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!