Ezt nem lehet egyszerűen azzal elütni, hogy ebben nincs logika, ezért ez egy nevetséges dolog. Nem így kell megközelíteni.
2012. ápr. 4. 09:50
8/17 anonim válasza:
Én. rettenetesen irtóztam a pókoktól. szó szerint. nagyon féltem tőlük. de legyűrtem a félelmet. vettem egy madárpókot és most már a legjobb barátok vagyunk Tiborral. :) :D
2012. ápr. 6. 12:53
9/17 anonim válasza:
Ajánlom neked Bartos CS. István mezei vándorfilozófust. A youtube-on keress rá. Ő mindenféle bogarat megeszik.Legyen ő a szemed előtt ha legközelebb látsz egy bogarat.
2012. ápr. 8. 15:47
10/17 anonim válasza:
Nem szőrszálhasogatás, de a muslica vagy a szúnyog nem bogár. A másik pedig az, hogy ha valaki fél a rovaroktól, más, mint undorodni tőlük.
Egyébként szerintem az nem gáz, ha undorodsz tőlük, viszont az, ha félsz (a kisebbektől is), kicsit furán jöhet ki, azt a félelmet valóban le kellene győznöd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!