Furcsa lenne ha 23 éves létemre engedném a kutyusomat velem jönni a a munkahelyemre, kint megvárna?
Szerintem ne.
A főnökök nem szeretik ha állatot hozol a munkahelyedre. Így gyorsan ki tudnád magad rugatni ha akarnád. Én nem tenném.
Ha jól vettem ki akkor te butikban dolgozol.
Ezért nem jó ötlet több okból is.
1. A legtöbb főnök nem engedi ezt,mert ha egy embernél megengedi akkor a többiek is nyavalyoghatnak,hogy vinni akarják az állatukat.
2.Ha kint hagyod lehet,hogy ellopják.Az is lehet,hogy a kutya rosszul bírja azt ,hogy bár hallja a hangodat,de nem láthat.Ilyenkor csak nyüszítenek a bolt előtt,vagy folyamatosan ugatni fog,hogy jelezzen neked.(csak nézd meg azt amikor valaki csak 10 percre ugrik le a kutyával a boltba)
3.A butikba sem viheted be a kutyát,mert sok vevő panaszt tehet.Sokan vannak akik félnek,vagy nem szeretik a kutyát vagy az állatokkal járó szőrzetet.Sokan vannak akik allergiásak az állatszőrére.(csak megjegyzem,hogy én imádom a kutyákat,volt nekem is,de erősen allergiás vagyok rájuk.Ha egy helyiségben vagyok egy kutyával már prüszkölök,fuldoklom..(asztmás rohamom lesz)
Azért se jó megoldás mert a kutya nem bírja ki a napi 8-9 órát egy helyben (hacsak nem öreg állatról van szó aki már többet alszik mint mozog..)
Külföldön vannak kutyabarát munkahelyek. Idehaza is be kellene vezetni ezt a lehetőséget!
Az utcán semmikép se hagyd amíg dolgozol, akkor már jobb neki otthon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!