Furcsa lenne ha 23 éves létemre engedném a kutyusomat velem jönni a a munkahelyemre, kint megvárna?
Érdekes kérdés, sok függ a körülményektől...
Én már számtalanszor találkoztam kutyával, macskával boltban, műszaki területen semmi gond, de egy butikban?
Ebben a boltban is van kutya:
Én imádom az állatokat,de biztos nem vásárolnék olyan butikban ahol kutya vagy macska van..A szőrük miatt,mert azt senki nem tudja kivédeni,hogy az állat szőre nem szálljon a szélben,és ne tapadjon a ruhákra.Egy új ruhánál engem kiverne a víz ha kutyaszőrős lenne.(voltak kutyáim,tudom mivel jár)
Egy műszaki boltban,vagy autószerelőnél nem zavar,sőt akkor szívesen el is játszok velük..De ne legyen se butikban,se a közértben ahol kenyeret akarok venni,és se a hentesnél..
Már bocsi, de ha te olyan típusú ember vagy, aki szereti babusgatni az "állatkáját", hogy szinte hozzádnő, akkor legalább ne shar pei-t vegyél.
Max. ölbevehető csivavát, vagy yorkit.
De azt se most, hanem ha lesz rá időd.
Mert ha netán a főnököd meg is engedné, hogy bevidd a kutyát (ami szerintem kizárt), nem tudhatod, a következő munkahelyed hol lesz, milyen lesz.
Mert ugye te is beláthatod, az emberek nem dolgoznak sajnos manapság egy helyen 10-15 évig, amíg egy kutya átlag él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!