Pokerre és rikikire valami cuccok osztálykiránduláson?
Ez a poker ötlet jó :D (én is szeretek pokerezni) cukorral meg csokikkal de ha cigiztek akkor azzal is lehet hogy pl a kisvak 1szál a nagy 2szál.
A meme-s tábla is jó már ha erre gondoltál:
(Gondolom egyáltalán nem isztok alkoholt vagy csak te nem viszel) én még tudom ajánlani persze ha nem vagytok szégyenlősek és legalább nem kerül semmibe akkor vetkőzős poker és max annyit variálhattok benne hogy akin már csak alsonadrág van vagy meltarto és bugyi az kiesett. Ha viszont isztok alkoholt és csak te nem akarsz vinni akkor még lehet a zseton helyett vodkában átáztatott gumimacik és a végén vagy egyedül megeszi a nyertes vagy azért ad belőle másnak is(bár ez nem teljesen olcsó mert nem kevés gumimaci kellene. Ezeket mi megcsináltuk az osztálykiránduláson csak annyi különbséggel hogy nem memes tábla hanem az egyik osztálytársam megvette a részegedj okosant és mi piával csináltuk meg a pokernél az esett ki a ki teljesen meztelen lett. 17/F
találjatok ki szivatásokat. (pl. meztelenül végigfutás a folyosón, 50fekvőtámasz.. stb..)
ezeket irjátok fel papirokra hajtsátok sösze és aki kiesik először a pókerből az húz 3 szivatást, aki másodikként esik ki az húz 2 szivatást, aki harmadikként esik ki az 1 szivatást, a többiek megúszták :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!