Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Osztálykiránduláson a vonattól...

Osztálykiránduláson a vonattól a szállásig 930m az út. Hogy könnyebb?

Figyelt kérdés

Aszfalton kell majd sétálni.

3 Napi cuccott kell vinni, ami pont befér egy táskába úgy, hogy csak az étel-ital-ciő nem.

Egy kistáskát mindenképp vinni kell mert kirándulni is fogunk. a kistaskat bele lehet rakni osszehajtva akar egy nagyobba is.

A kisbőrönd 3\4-ét teszi ki a cucc-kajástul -és az lötyög benne tehát nem jó pedig kényelmes lenne húzni. Van egy kisebb sporttáskám. Vagy abba rakok mindent kaját is és uresen a kistaskat is es akkor marad benne icipici hely, vagy viszem kulon mind a 2-t felefele súllyal. Melyik jobb? Esetleg inkább a bőrönd legyen hogy el is bírjam?

Koszonom

15l

2012. jún. 5. 21:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
930 méteren parázol??
2012. jún. 5. 21:35
 2/12 A kérdező kommentje:

Igen. Tavaly 750m volt de kellett vinni halozsakot, gumicsizmat... Mert sz@r helyre mentunk egy faluba ahol nincs semmi. Idén a 23kg helyett csak 10-12 lesz de a tavalyi cuccom nem birtam el es a tanar segitett de 50m utan o se birta. A lenyeg h tavalyi rossz emlék volt ezerr biztosra akarok menni.

No meg s 930m hegyrol fol-le-fol-le lesz.

A kerdesre valaszolj!

2012. jún. 5. 21:40
 3/12 tetro ***** válasza:
100%
igaz én fiú vagyok, de 20 kilós cuccal kilométereket nyomtam le, pedig nem vagyok valami húde fitt
2012. jún. 5. 21:44
 4/12 Mara Acoma ***** válasza:
100%
Ne idegelj már.... Én 3 gyerekkel gyalog megyek a tescoba és egy hétvégére gyakorlatilag 20kilo cuccal sétálok haza. Egy kis mozgás nem árt, kb 2-2,5 km gyalog...............
2012. jún. 5. 21:51
 5/12 A kérdező kommentje:

A kerdesre valaszoljatok. Nem sportolhatok ezert nem vagyok edzett ezert 4 emelettol is elfaradok az otpdiknel kohogok a hatodiknal fulladok es visznek a mentok.

NEM EZ A LENYEG hanem az h nem veletlenul tettem fel a kerdest.

Jobb borond vagy sporttaska vagy sporttaska+hatitaska...?

2012. jún. 5. 21:59
 6/12 tetro ***** válasza:
Gurulós bőrönd. Az innivalóra tekerd rá a kupakot, hogy ne lötyögjön ki. Ennyi.
2012. jún. 5. 22:03
 7/12 anonim ***** válasza:

Mi a fenének ennyi cucc? Én amikor Londonba mentem, egy hónapra, bérelt szobába, akkor 18kg cuccot vittem, és ebbe mosószertől váltóruhán át konzerv és evőeszközön keresztül minden benne volt...

3 napra két bugyi+zokni, póló, egy rövid és egy hosszú nadrág bőségesen elegendő, esetleg egy pót ha eső esetén nem tudod megszárítani a cuccodat - ez egy natúr iskolatáskába röhögve belefér, kajástul együtt.

Amúgy ha a negyedikre 15 évesen nem tudsz felmenni fuldoklás nélkül, akkor rendkívül gyorsan kezdjél magaddal valamit, mert nagyon-nagyon egészségtelen életmódot folytatsz, és hatalmasat fog visszaütni később...

De, hogy meséljek jót a távról: mi amikor eltévedtünk ügyesen a Mátrában, majdnem 60 km toltunk le 14 óra alatt, kicsivel több, mint 20 kg-os táskával :) Igaz, két napig nem álltam lábra utána, de kemény emelkedőket sikerült kifogni... Szóval, edzésre fel, mert 15 évesen ez siralmas!

2012. jún. 5. 22:29
 8/12 Mara Acoma ***** válasza:
Vagy keresd ki a helyi taxi számát.
2012. jún. 5. 22:43
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne viccelj már, 10 napos spanyolországi nyaralásnál volt 8 kg összesen a bőröndöm! Mi a fenét cipelsz három napra? Becsomagoltad a kistesód is???
2012. jún. 5. 22:51
 10/12 Mara Acoma ***** válasza:
100%
Szerintem ez valami kamu kérdés:)
2012. jún. 5. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!