Budapestiek! Milyen munkát kaphatnék ha felköltöznék vidékről és érettségis fiatal vagyok? Kijönne a fizetésből egy albérlet valami panelben?
Csengerben lakom de itt szinte semmilyen munka nincs csak közmunka meg fekete, viszont az évek során összegyűjtögettem annyi pénzt, amiből el tudnék kezdeni bérelt lakásban egy életet valahol máshol, viszont nagyon hamar munkába kéne állnom.
Kimehetnék Ausztriába vagy valahova, de annyira imádom ezt a "k*rva országot" hogy nem szeretnék külföldön élni, Budapesten viszont jártam már párszor és nagyon tetszik, gondolom jóval több munkalehetőség is van ott, mint itt az ország szélén.
Szerintetek egy sima érettségivel és angol nyelvvizsgával tudnék találni olyan munkát, amiből fenn tudnék tartani egy albérletet és annyira nyomorognom sem kéne? Egyáltalán szellemi munkára (pl. irodai munka) van esélyem Budapesten ilyen végzettséggel?
Ha mindenképpen egyedül akarsz albérletet, akkor necces lesz. A lakhatás pont az a része a megélhetési költségeknek, amely lényegesen kisebb, ha nem egyedül tartod fenn a lakást, hanem ketten vagy hárman laktok benne.
Az irodai munka puszta érettségivel szerintem igencsak felejtős. De ki tudja, lehet mákod lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!