Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Budapesten az új Aquaworld...

Budapesten az új Aquaworld tényleg annyira balesetveszélyes?

Figyelt kérdés

Oda szeretnénk menni nyaralni, de mindenhol (tv, újság stb.)

azt írják h sok ott a baleset és balesetveszélyes, nemrég is egy kisfiú vesztette ott életet ha jól tudom.

2009. júl. 26. 21:27
1 2
 11/17 anonim válasza:
75%
menj inkább a mogyoródi aquarénába :D
2009. júl. 27. 16:13
 12/17 anonim ***** válasza:
45%
Ma este kiderült, hogy régóta mozgott az aknatető, a személyzetet nem érdekelte. Négy embert kirúgtak. De a gyerek meghalt, ezt semmi sem mossa le a káposztásmegyeri MŰINTÉZETRŐL.
2009. júl. 27. 19:40
 13/17 anonim válasza:

A kirúgás az intézet részéről történt. Más felelősségre vonás nem történik egy halálesetnél? Egy gyermekéletbe került ebben az esetben az emberek közönyössége, hogy senki nem tett semmit a biztonság érdekében, miután látták is, hogy hiba van, nem is egy ember!? Sőt, könyörgöm, már az ilyen dolgok tervezésénél is arra kell gondolni, hogy gyerekek fognak állni a tetején!!!!

Arra gondol az ember, hogy baleset érheti bármikor az utakon, de arra, hogy szórakozás közben, egy gyerekeknek is épített létesítményen belül ilyesmi miatt életét veszíti a gyermeke? A biztonság kellene a legfőbb szempontnak lennie egy ilyen park építésénél, napi ellenőrzésénél, mindennél. Ha valami ilyen szomorú történik, akkor pedig a pénz és haszon ezredrangú kellene hogy legyen, és tiszteletből, gyászból legalább másnap bezárhattak volna. Sőt, hol van az a szerv, aki ilyenkor a vizsgálati eredményig bezár egy olyan helyet, ahol gyermek veszti az életét a cég/ vagy dolgozói hibájából?

Persze senkit sem irigylek ebben a helyzetben, de egy ilyen eset után fontos lenne, hogy ez felhívta a figyelmet, és nem elfelejteni kellene, hanem erősíteni a szabályokat, a biztonság érdekében máshol is.

2009. aug. 7. 11:46
 14/17 anonim válasza:
Én tegnap voltam és igaz 10 méterenként ki van téve h csúszásveszély, csak a lépcsőn nincs ami csupavíz volt és hát csísztam egyett a lépcsőről, elég fájdalmas volt :S
2009. aug. 11. 13:44
 15/17 anonim válasza:
Lehet hogy az illesztések kicsit élesek de gumival csúszol majdnem mindenhol! És ha valaki nem valami brutál állat akkor nem lesz semmi balaeset ! ha úgy csúszol ahogy kell :)
2009. okt. 26. 15:01
 16/17 anonim válasza:

Igen ez már 13 éves történet... de kedves 14-es.. mégis mit vártál egy aquaparkban a lépcsőtől?!🤔

szaharai szárazságot csak azért mert nincs kitéve a csúszásveszély tábla?! 😅🤣

2022. jan. 22. 23:25
 17/17 anonim válasza:
Kedves 16-os, vicces, nem emlékszem mit vártam 16 évesen :D üdv, 14-es
2022. febr. 11. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!