Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Budapesten az új Aquaworld...

Budapesten az új Aquaworld tényleg annyira balesetveszélyes?

Figyelt kérdés

Oda szeretnénk menni nyaralni, de mindenhol (tv, újság stb.)

azt írják h sok ott a baleset és balesetveszélyes, nemrég is egy kisfiú vesztette ott életet ha jól tudom.

2009. júl. 26. 21:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
51%

igen

összetákolták h hamar kész legyen, de nem mennék be az biztos

2009. júl. 26. 21:36
 2/17 anonim válasza:
83%
Én voltam ott tök jó csak a csószdák az összeillesztésnél picit horzsolnak. Sztem jó, voltam ott. Amugy meg az úton is meghalhatsz amikor oda felé mész..
2009. júl. 26. 22:35
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem olyan veszélyes, én voltam ott, semmi bajom nem lett. Naon sok ember volt már ott, állandóan tömeg van, 1 embernek lett baja. szerintem annak a gyereknek nem szabadott volna a szörfmedencébe mennie, nagyon sajnálom, ami történt. ha oda nem mész, szerintem nem veszélyesebb, mint bármelyik másik aquapark. Jó nyaralást!
2009. júl. 26. 22:37
 4/17 anonim ***** válasza:
66%
Összecsapták, pocsék munka, a nagy pénz érdekelte őket, nem a biztonság. A csúszda széle elvágja a gyerekek kezét, sokan eltörték a karjukat is. Ráadásul műanyag világ (műtrópus, mű napfény, minden mű), ehhez képest piszkosul drága.
2009. júl. 26. 23:38
 5/17 A kérdező kommentje:
koszonom a válaszokat, azt mondta egy ismerosom h neki is kék-zold lett a háta a csúszdáktól, szállásolva is ott voltatok aki volt ott?
2009. júl. 26. 23:39
 6/17 anonim ***** válasza:
85%
Ja, ha sok a pénzed, foglalj szobát a Ramadában (oda tartozik), aztán szórakozhatsz. De ez nem STRAND. A kisfiút pedig szabályosan feldarálták a szörfmedence gépei. És a T. vendégek gyönyörködtek a véres vízben, aztán titlakoztak, hogy kiküldték őket.
2009. júl. 26. 23:42
 7/17 anonim ***** válasza:
58%
Sógor ott dolgozik, bemehetnénk, de minek? Semmi kedvem veszélybe sodorni a gyerekeket.
2009. júl. 26. 23:44
 8/17 anonim válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy a kisfiú úgy halt meg, hogy egy medencéből jött éppen ki, mikor egy szerviz ajtóra lépett rá, és akkor az kinyílt, majd a kisfiú beleesett. Ez volt a hivatalos közlemény. Legalábbis én ezt olvastam.
2009. júl. 27. 00:16
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
én is így tudom
2009. júl. 27. 00:26
 10/17 anonim ***** válasza:
45%
SEMMIVEL nem veszélyesebb, mint bármelyik másik aquapark. Én is voltam ott múlt hétvégén, és az egyetlen baj vele, hogy NÉHÁNY csúszdánál nem tökéletes az elemek illesztése és egy picit horzsol. De ilyen hibás illesztés minden aquaparkban van. A törések meg agyrázkódások nem az aquaparknak a hibái, hanem azoké, akik balesetveszélyesen használják. Ja, és az a szörfmedence nem veszélyesebb, mint bármelyik másik sima medence.
2009. júl. 27. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!