Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Magyarországra szeretnénk...

Magyarországra szeretnénk hozni egy arab fiút végleg hogy itt éljen és dolgozzon, kihez kéne ez ügyben fordulnom?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem lesz könnyű de élet halál kérdés

2012. aug. 14. 15:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Mindenekelőtt a fiúhoz. Utána meg azt kellene tudni, hogy most milyen állampolgár. Az arab elég tág fogalom.
2012. aug. 14. 15:35
 2/9 anonim ***** válasza:

Ezt jól meggondoltad? :S

Egyébként meg bevándorlási hivatal, meghívólevél, stb.

2012. aug. 14. 16:47
 3/9 A kérdező kommentje:
A fiú Tunéziai nagyon sürgős lenne a segítség mert nincs családja semmi és már régóta ismerem és nem akarom cserben hagyni !
2012. aug. 14. 18:42
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
Egy arab, maradjon szépen a saját országában. Ne szennzezze az európai kultúrát az övével.
2012. aug. 14. 22:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Meghívólevél akkor kéne szerintem, ha csak látogatóba jönne. A bevándorlási hivatalnál kell érdeklődni, de sok jóra ne számíts.
2012. aug. 14. 23:43
 6/9 A kérdező kommentje:
Ő is tisztességesen dolgozni jön ide semmi más , hogy érted hogy sok jóra ne számítsak mi a legrosszabb ami történhetne ?
2012. aug. 15. 11:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Úgy értettem, hogy sok jóra ne számíts, hogy valószínűleg nem fogják engedélyezni a bevándorlását.
2012. aug. 15. 13:13
 8/9 A kérdező kommentje:
értem köszönöm , és valaki aki ezzel foglalkozik vagy tapasztalat privátban nagyon szívesen várom a véleményét !!
2012. aug. 15. 17:57
 9/9 ekeke ***** válasza:
Itt Magyarországon is vannak, akiknek élet-halál kérdés, hogy dolgozhassanak. Csak jóra számíthatsz, azaz nem fognak mindenkit a telített magyar munkaerőpiacra beengedni. A srác oldja meg otthon, ha fasza.
2012. aug. 15. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!