Miben más a szegedi élet, mint a budapesti?
Én világ életemben budapesti voltam, és imádom is, de Szeged is megfogott valamiért, mikor egyszer ott jártam (szemben pl. Debrecennel, ami szerintem ritka szär város).
Szóval: szegediek! Milyen az élet a legnaposabb magyar városban?:)
Valahogy nincs kedvem most részletezni, de szerintem Szegeden krva jó az élet. Pedig én nem vagyok nagy városszerető.
Én az egyetem, továbbtanulás végett kerültem ide, eredetileg Budapestre akartam menni, de igazából nem is tudnék ott létezni... persze jó nagy világváros, Duna, mindig van mozgás, és így tovább, de én akárhányszor voltam ott, nem nagyon tudtam vele azonosulni.
És jól írta az első, Szegeden olyan érzése van az embernek, hogy nincsenek távolságok. :D Nem tudom, hogy ennek az okát miben kell keresni, de szinte mindenki így veszi észre, és már nagyon sokszor hallottam ezt. Tömegközlekedés is frankó.
Szóval elég jó hely..sajnos egy lusta disznó vagyok, nem nagyon mozdulok ki, pedig ez a város megérdemelné...a lakhelyem általában sokat hallgatom, hogy de jó lenne x meg y helyen lakni, itt viszont szinte senkitől nem hallottam még ilyet.
Itt sincs kolbászból a kerítés..de majdnem ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!