A BGF-PSZFK budapesti karán milyen közösségi élet?
Sok a lány?:D
Köszönöm a válaszokat 19/F
Én idén felvételiztem, illetve jelöltem meg a sulit első helyen. Ide is kerültem be. A közösségi életre nem lehet panasz. Rengeteg a buli és a lány :) Nem tudom pontosan milyen az arány, de az tuti, hogy többen vannak :D
Én csak ajánlani tudom :)
Ha tervezed, hogy idejössz és sikerül is a felvételi, akkor a gólyatábort ki ne hagyd, és ha lehetőséged van rá, akkor a kollégiumba is jelentkezz, amely egy újabb forrása a buliknak (rengeteg lánnyal, és közösségi programmal :))
Bekerülni nagyon egyszerű. Az relatív szerintem, hogy ki mennyire érzi húzósnak. Semmiképp sem tartozik a könnyen elvégezhető felsőoktatási intézményekhez szerintem. Bár ezért cserébe kapsz egy olyan diplomát, ami nagy elismertségnek örvend a munkaerő-piacon.
Ha rendesen, óráról-órára tanulsz, megveszed a fontosabb könyveket és van hozzá egy kis "gógyid" is, akkor szerintem elvégezhető max. 1-1,5 évnyi csúszással (legrosszabb esetben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!