Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen a budapesti élet?

Milyen a budapesti élet?

Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 23:24
 1/5 anonim válasza:
66%
Jó.
2011. jún. 24. 00:17
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Csatlakozom az elsőhöz. Kicsit bővebben, én ugyan nem vagyok az a folyton eljárogatós, főleg itthon vagyok ,de szeretem ha mégis épp menni akarok valahova, akkor bármikor találok valami programot ami tetszik. A tömegközlekedés szerintem jó, biztos van ahol nem, de itt a belvárosban semmi bajom vele. Viszonylag pontosan és gyakran jár minden. Emberekkel semmi baj, sok bolt van, és akár éjjel 3kor is elmehetek boltba ha épp olyan kedvem van, mert sok az éjjelnappali, ami jó. Nem tudom mire vagy még kíváncsi.
2011. jún. 24. 00:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Imádnám a belvárost. :)

(de még csak Bp-i sem vagyok már.. :( )

2011. jún. 24. 04:05
 4/5 anonim ***** válasza:
18%
Büdös és igénytelen(értsd: túl modern).
2011. jún. 24. 08:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Nagyon jó!:)

Én 1999 óta élek itt (4 éves korom óta), de azóta még nem untam rá.:D

Nagyon sok hibája van, ez tény, sokan mondják, hogy élhetetlen, de azt is vegyük figyelembe, hogy pl. egy Debrecen méretű várost sokkal, de sokkal könnyebb tisztán tartani, mint egy 1,7 milliós nagyvárost! A közbiztonság sem olyan vészes szerintem 1-2 kerületet leszámítva.

Imádom, hogy éjjel sem áll meg az élet, ugyanannyian vannak az utcán, mint nappal, és hogy az éjszakai közlekedés is az egyik legjobb Európában.

Én egy belső elővárosban lakom, így itt még a levegő is tiszta, nincs gondom vele.

Én Magyarországon belül egyedül Budapesten tudnék élni (na jó, esetleg Szegeden is max. fél évig /szép, élettel teli és élhető városnak tűnik/), mert itt mindig zajlik az élet.

17/f

2012. aug. 10. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!