Honnan készülhetett ez a kép? Balatonpart, az tuti, de melyik városból?
2012. júl. 10. 17:06
11/20 A kérdező kommentje:
Meg Boglár mólójának a kövezete sem ilyen.
2012. júl. 10. 19:57
12/20 tetro válasza:
:D nem érted. képzeld el hogy húzol a part vonalától egy egyenes vonalat, egy merőlegest a partra. az általad mutatott képen a Badacsony ennek a képzeletbeli merőlegesnek a bal oldalára esik. Ha Fonyódon túlról készült a kép (Márián mondjuk) akkor jobbra kellene essen.
13/20 A kérdező kommentje:
Mivel abszolút nem értem, hiszek neked :) De megnézted a most felrakott képeket ? Hasonlítsd össze az általam felrakottal.
2012. júl. 10. 20:02
14/20 tetro válasza:
a burkolat hasonló, de a szög alapján ez csak valahol fonyód és balatonboglár között lehet. azért gondolom hogy nem boglár, mert akkor sokkal élesebb szögben kellene lennie a badacsonynak. pár éve végig fotóztam az egész déli-partot egy üdítő ital reklámjához, hogy a badacsony honnan a legszebb. a fonyódi tungsam stranddal van 90fokban a badacsony, ez onnan biztosan keletre készült.
15/20 A kérdező kommentje:
értem. de milyen mólók jöhetnének szóba Fonyód és Boglár közözz. Van egyáltalán a két város között ?
2012. júl. 10. 20:17
16/20 tetro válasza:
azt honnan vesszük hogy ez egy meló, és nem simán a balaton part?
17/20 A kérdező kommentje:
Van több képem és azon tisztán látszik, hogy móló. És az is, hogy nagyon nem Boglár, hanem nagyon is Mária.
2012. júl. 10. 21:16
20/20 A kérdező kommentje:
Nem-nem! Nézzétek meg a túlparton a hegyeket. Amúgy ez mária, odamentem és megnéztem.
2012. júl. 24. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!