Milyen új ötlettel dobnál fel egy balatonparti vendéglőt? Te milyen szempont alapján döntesz mielőtt beülsz egy ebédre?
Figyelt kérdés
Valami szokatlannal vagy esetleg retro dologgal szerenénk feldobni a vendégkőnket. Várom javaslataitokat!2012. jún. 27. 21:13
1/4 anonim válasza:
Sztem állj rá a mediterrán vonalra. Manapság ez nagyon menő. A Balatonon úgyis, minden második vendéglő helyben fogott halat, meg hekket kínál, úgyh abból amúgy is van választék bőven. Az emberek sokszor azért mennek a Balcsira, mert nincs pénzük külföldre menni. Kicsit hozd el nekik a külföld hangulatát ilyen mediterrán kajákkal. Egyszerű is őket elkészíteni, és finomak. Ha van egy kis pénzed akár át is alakíthatod a vendéglőd valami ilyesmi hangulatúvá. Sokat számít ha igényesnek, mutatósnak és hangulatosnak néz ki a hely, én is szívesebben ülök be ilyen éttermekbe. de ezeket most csak látatlanba írtam, nem tudom miből lehet "építkezni"
2/4 A kérdező kommentje:
Igazából most varászoltuk újjá a semmiből, már megnyitottunk. Tőlem távol áll a lángosos, hekkes, pangasiusos kaja. Grillezett dolgokra mentünk rá, amiben végül is vannak nem hazai dolgok is. pl. Jack Daniel's whisky hot chilli szószos csrike, vagy a hawaii csirke olvadó sajttal, sörös-barbacue szószos husik.. Most beletettem az itallapba még az olcsóbb dolgokat, mint pl. a házi limonádé hűs citrommal vagy a bodzaszörp mentával. Ez olcsóbb mint a 450 Ft-os cappy, szerintem ez is jelent valamit. Én mindíg azt nézem, hogy mennyit adnék érte ha nekem kéne ott vásárolnom..de viszont valami újdonság is kéne. Köszi a gondolataidat.
2012. jún. 27. 22:39
3/4 anonim válasza:
Nálam az dönt, hogy végignézem a kint lévő étlapot, és ha megkívánok valamit, oda ülök be, nem keresgélek tovább. Az ár nem igazán dönt, ha már nyaralni megyek, akkor úgy megyek, hogy ne a legolcsóbb hot-dogot kelljen vadásznom. A te éttermed jónak tűnik, merre van? Nemsoká megyünk a Balcsira, ha pont ott szállunk meg, ahol ti vagytok, benézek! Ha nem szeretnéd mindenki előtt elárulni, privátban is megírhatod! :)
4/4 anonim válasza:
A magyar vendég ritkán ül be étterembe a nyaralása alatt, legyen szó ebédről, akár vacsoráról. Egyszerűen luxus. Régen mi is megtehettük 1-2 alkalommal a 10 napos nyaralásaink alatt, de manapság egyszer sem. Szerintem inkább a külföldi pénzesebb vendégek ízlésvilágát érdemesebb követni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!