Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Milyen új ötlettel dobnál fel...

Milyen új ötlettel dobnál fel egy balatonparti vendéglőt? Te milyen szempont alapján döntesz mielőtt beülsz egy ebédre?

Figyelt kérdés
Valami szokatlannal vagy esetleg retro dologgal szerenénk feldobni a vendégkőnket. Várom javaslataitokat!

2012. jún. 27. 21:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Sztem állj rá a mediterrán vonalra. Manapság ez nagyon menő. A Balatonon úgyis, minden második vendéglő helyben fogott halat, meg hekket kínál, úgyh abból amúgy is van választék bőven. Az emberek sokszor azért mennek a Balcsira, mert nincs pénzük külföldre menni. Kicsit hozd el nekik a külföld hangulatát ilyen mediterrán kajákkal. Egyszerű is őket elkészíteni, és finomak. Ha van egy kis pénzed akár át is alakíthatod a vendéglőd valami ilyesmi hangulatúvá. Sokat számít ha igényesnek, mutatósnak és hangulatosnak néz ki a hely, én is szívesebben ülök be ilyen éttermekbe. de ezeket most csak látatlanba írtam, nem tudom miből lehet "építkezni"
2012. jún. 27. 21:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazából most varászoltuk újjá a semmiből, már megnyitottunk. Tőlem távol áll a lángosos, hekkes, pangasiusos kaja. Grillezett dolgokra mentünk rá, amiben végül is vannak nem hazai dolgok is. pl. Jack Daniel's whisky hot chilli szószos csrike, vagy a hawaii csirke olvadó sajttal, sörös-barbacue szószos husik.. Most beletettem az itallapba még az olcsóbb dolgokat, mint pl. a házi limonádé hűs citrommal vagy a bodzaszörp mentával. Ez olcsóbb mint a 450 Ft-os cappy, szerintem ez is jelent valamit. Én mindíg azt nézem, hogy mennyit adnék érte ha nekem kéne ott vásárolnom..de viszont valami újdonság is kéne. Köszi a gondolataidat.
2012. jún. 27. 22:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálam az dönt, hogy végignézem a kint lévő étlapot, és ha megkívánok valamit, oda ülök be, nem keresgélek tovább. Az ár nem igazán dönt, ha már nyaralni megyek, akkor úgy megyek, hogy ne a legolcsóbb hot-dogot kelljen vadásznom. A te éttermed jónak tűnik, merre van? Nemsoká megyünk a Balcsira, ha pont ott szállunk meg, ahol ti vagytok, benézek! Ha nem szeretnéd mindenki előtt elárulni, privátban is megírhatod! :)
2012. jún. 28. 00:57
 4/4 anonim ***** válasza:
A magyar vendég ritkán ül be étterembe a nyaralása alatt, legyen szó ebédről, akár vacsoráról. Egyszerűen luxus. Régen mi is megtehettük 1-2 alkalommal a 10 napos nyaralásaink alatt, de manapság egyszer sem. Szerintem inkább a külföldi pénzesebb vendégek ízlésvilágát érdemesebb követni.
2016. máj. 31. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!