Keresek egy instrumentális zenét, Se az előadót, se a dal címét nem tudom :-) A fődallam gitárral van eljátszva, kb 80as években készülhetett. Neo FM-en sűrön pörög. Írjatok már légyszi instrumentális slágereket?
Csak nem erre gondoltál: http://www.youtube.com/watch?v=waacof2saZw&ob=av2e ? :)
Itt egy rövid demo instrumental, az eredeti lelőhelyét a leírásban találod:
Minden részét értettem: megadtam neked egy TIPPET, ami jó közelítéssel a '80-as évekből való, a fődallam gitárral van eljátszva, viszont te SEM az előadót, SEM a dal címét nem tudtad/tudod, ezért ez a dal minden kritériumnak megfelel.
A Neo FM-et sosem hallgatom, tehát fingom nincs, hogy megy-e rajta vagy sem, de mivel a volt Sláger Rádió stílusát igyekszik követni, nagy valószínűséggel hihetem, hogy ezt is gyakran pörgetik.
Ráadásul egy demo instrumentalt is szereztem mellé neked, amely videónak A LEÍRÁSÁBAN (description) találsz egy linket, ami a teljes hosszúságú zenei alaphoz kalauzol téged. Hogy ott kell-e fizetned érte vagy sem, magasról le...rom, ez már a te bajod.
Tehát még egyszer válaszolva az undok stílusú visszakérdezésedre (ahelyett hogy mondjuk annyit mondtál volna: "Köszi, de nem ez az"): A LEÍRÁS MINDEN RÉSZÉT TELJESSÉGGEL MEGÉRTETTEM! A gond tehát nem velem van...
A kérdező instrumentális zenét keresett (tehát nincs benne ének)
Ezt ne vedd sértésnek, tényleg jó szándékkal írom.
Köszi, te legalább udvariasan tudsz válaszolni...
Én azt hittem, hogy egy ismeretlen dal zenei alapját keresi, de hát mindegy. Mostmár nem fogom ezen törni a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!