Balatonfövenyes! Milyen jó bulik vannak ott, vagy a környéken? Elmennétek a helyemben?
A szüleim nyertek egy egy hetes fövenyesi nyaralást, július elején aktuális. Azt mondták menjek velük ha szeretnék. Idén mindenképp megyek egyszer a Balatonra (Siófokra) haverokkal, ahol a beb*szás meg a csajozás lesz a lényeg.
Félreértés ne essék nagyon szeretem a szüleim, meg lazák is, nem egy konzervatív család, apámmal is szoktam sörözni, kártyázni, de én így fiatalon igazán a jó buliknak örülök a Balaton mellett.
Három lehetőségre gondoltam:
1.) elmegyek velük és felfogom sima családi nyaralásnak, napközben együtt strand, este sör+kártya, aztán alvás
2.) elmegyek velük, de ott "önjáróvá" teszem magam, elmegyek bulizni ide-oda, velük csak alszom
3.) itthonmaradok és itt mászkálok el bulizni abban az egy hétben, amíg egyedül vagyok itthon.
Melyiket választanátok? És ha a másodikat milyen jó bulik vannak Balatonfövenyesen vagy a környéken?
Köszönöm a válaszokat!
19/F
Használd ki a nyarat arra, hogy tanulj meg olvasni!!!
Meg egy kis földrajz sem ártana!!!
Tudom, hogy Balatonudvari-fövenyes a teljes neve és Balatonudvari "városrésze" (igen tudom Balatonudvari község, nem város).
Tudok olvasni, különben nem hiszem, hogy irodalom érettségin a szövegértést 2 pont veszteséggel meg tudtam volna csinálni.
A közel száz elolvasott regény (20-30 angolul) sem azt biznyítja, hogy analfabéta lennék (szerintem).
Földrajzból tavaly tettem egy előrehozott érettségit, ötös lett.
A te 48%-od viszont önmagáért beszél. További jó legózást!
Ja most esett le. Akkora gyökérnek néztél, hogy összekeverem Balatonfenyvest Fövenyessel. Nem baj a stílusod magáért beszél...
A normális válaszokat pedig köszönöm előre is!
"A te 48%-od viszont önmagáért beszél. "
Az helyesen: 47% !!
Tényleg nem tudsz olvasni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!