Szentesiek! Szeretitek a várost?
Előző vagyok:
Bocsi: hátra = hátha
Most jut eszembe. Ide nemcsak kisrepülővel, helikopterrel is lehet jönni, van leszálló-pályánk.
Az van!!
Helló.
Én ott jártam iskolába (Zsoldos :D ). Nagyon szerettem oda járni. Gyakorlatra mikor mentem ( rengeteg helyre a városban) nagyon megismertem az egész várost. Hiányzik is :( Talán 1x még odasodor az élet. Nem rossz "kis" város, nekem tetszik. Szépen fejlődik.
Én is itt élek (szintén 15 éve, ide születtem) és legszívesebben nem mennék el innen soha. Nagyon szeretem! Sok iskolánk van, a város maga gyönyörû, csak a Petôfi szálló csúnyítja kicsit és fáj a szívem, hogy nem csinálják meg, hisz gyönyörû volt! Kis koromban szerencsére bejutottam még. Jártunk oda színházba, sütizni stb. Nagyon szerettem. Sok sportlehetôség van, de nem sok márkás, elérhetô árú bolt.
Kérdezônek: Sajnálom, hogy elmentél Szegedre, hiányzol!
Üdv. Móni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!