Szentesiek! Szeretitek a várost?
Itt születtem, itt élek, nem hiszem, hogy tartósan tudnék máshol élni, attól függetlenül, hogy úgy érzem, ebben az országban Kecskeméttől délre már semmi munkalehetőség, fejlesztés és hasonló nem jut.
Csodálom, hogy aki itt azt írja, hogy Kecskemét mellett lakik és szemezget Szentessel. Tessék, de jól gondolja meg, miből fog itt megélni.
Munkahely van, csak kevesebb, mint ahányan dolgozni szeretnénk. :)))
(A rendszerváltás után bezárták a ruhagyárat, a kontaktát, a maradék kontavill. tizedannyi embert tud foglalkoztatni, hála a 4Mancs-nak a Hungerit is kénytelen volt elküldeni pár száz embert. Egyéb nagy cégeket mint a megyei vízmű stb. feldaraboltak, rengeteg ember került utcára, kilábalási lehetőséget nem látni)
Azért jó érzés ilyesmit olvasni városunkról különösen egy tinitől. Köszi.
(Majd én is megpróbálom így nézni és ilyennek látni, hátra nekem is sikerül még)
Abban igazad van, hogy van itt minden: mindenféle sportolási lehetőség (vízilabda, úszás, tenisz, kajakozás a Tiszán, horgászni a Tisza élő- és holt-ágain, sőt mostmár külön halastó is van, napi jeggyel. Persze szállások is vannak, aki itt akar pihenni) Van itt minden, csak a munkahelyek száma kevés egy kicsit. :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!