Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Szegeden milyen látnivalók...

Szegeden milyen látnivalók vannak?

Figyelt kérdés
És mennyibe kerülnek a belépők? Előre is köszönöm. :)

2012. ápr. 30. 15:32
 1/4 Waff ***** válasza:
sok van
2012. máj. 1. 07:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Bővebben?
2012. máj. 1. 13:41
 3/4 Waff ***** válasza:
Dóm,és a dóm-tér,széchényi tér,dugonics tér,szent istván tér,roosevelt tér,aradi vértanúk tere stb-ezek szökőkutakkal,szobrokkal,virágoskertekkel díszített terek,sétálgatni,pihengetni jó.A dómba ha jól tudom 500ft a belépő,vasárnap ingyenes.Lehet menni a toronyba is,az még +300 ft ha jólemléxem.Aztán ott van a Móra-múzeum,nem tudom mennyi a belépő de az is párszáz ft max 1000.Aztán ottvan a napfényfürdő-aqupark,ha nem vagy csongrád megyei akkor kb 4000 ft a napijegy,de sztem megéri.a szent istván-téri víztoronyba a belépő asszem 500ft.aztán ott van a vadaspark,oda 1480 ft a felnőtt belépő.Érdekes még a füvészkert is,oda nemtom mennyi a jegy de nem ezres tételek.De szoktak lenni mindenféle fesztiválok főleg most májusba,azok mind ingyenesek.Vannak kiállítások(pl a Reök-palotába)Színház,mozik stb.Dehogy miért tépem itt a pofám magam sem tudom,gugli a barátod.... :)
2012. máj. 1. 19:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igen a barátom, de nem találtam az árakról semmit. :) Még egyszer nagyon szépen köszönöm.
2012. máj. 1. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!