Hova vihetek egy német csoportot Szegeden finom kajákat enni, pl. halászlét? Hol van valami jó cukrászda? Mik a legfontosabb látnivalók? Stb.
Hol van egy park vagy hasonló hely ahol futni lehet? Plaza vagy jó bevásárlóhely? Valamint fürdőhely?Jó kozmetika, manikűr?
Szegediek segítségét szeretném kérni! Több kérdésem is lenne a városról, hogy mi hol van. Stb?
Német csoporttal utazunk Szegedre, de nem vagyok ott ismerős egyáltalán, de mindenki tőlem akar tudni mindent...
Előre is köszi a válaszokat, nagy segítség lenne!
Hát, én nem vagyok szegedi, de kétszer jártam már ott:)
Szóval cukrászda: a Virág cuki elég híres, azt kell kipróbálni:)
Szegeden nagyon könnyű eligazodni, mert az utcák párhuzamosak! Vagyis ilyen félkörívben...néz meg egy térképet, egyből látni fogod.:)
Plaza is van, kicsit kintebb, nem direkt a városközpontban.
Fürdőhely...mi egy strandon voltunk, ami a Tisza parton van, a belvárosi hídnál...de nem hiszem, hogy az ilyen időben kellemes...
Amúgy meg a dómot nézzétek meg mindenképp! :)
Múzeum pl. Móra Ferenc múzeum, az is nem messze van a hídtól.
Szia! Én szegedi vagyok!
Újszegeden van a liget, ott lehet futni is, sétálni is (ilyenkor nagyon szép, mert tele van falevéllel:))
Plaza van, 1es villamos végállomásánál.
Fürdőhely......hát ami zárt az az Anna fürdő, drága, de megéri mivel, most újították fel, és gyönyörű kívül-belül. Az Anna kúti csomópontnál van, ezt is most adták át (23.án) uh még ez is friss:)
Van Füvészkert, Vadaspark, Szegedi Nemzeti Színház
Meg akkor ott van a Kárász utca, Széchenyi tér, ami szintén jo hely a túristáknak. A Kárász utca végénél van a Dugonics tér, ott van 1 szökőkút, ami alatt néha zene is szól. Hát ennyi jutott eszembe, de ha beirod keresőbe, hogy szeged látnivalói akkor tutti találni fogsz+még néhány adatot is tudni fogsz.
Ja, és halászlevet a Kiskörösi halászcsárdába egyetek. (6720 Szeged, Felso Tisza-part 336. telefon: 62/495-480 ) Mind a 10 ujjatokat megnyaljátok, garantálom:
Pár link:
Remélem tudtam segíteni, ha van még kérdésed, írj! de jok+hasznosak ezek az oldalak (sztem) nézegesd öket!
cím: Öreg-Körösi Halászcsárda
Szeged
Felső Tiszapart 1.
Nádfedeles,hangulatos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!