Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Szegeden hol adják a legjobb...

Szegeden hol adják a legjobb halászlevet?

Figyelt kérdés
Illetve mit érdemes megnézni? /ami nem a vadaspark és a pick szalámi múzeum/

2012. ápr. 27. 14:49
 1/5 A kérdező kommentje:
Illetve valahol SZeged környékén van egy vízügyi múzeum az pontosan hol van?
2012. ápr. 27. 17:24
 2/5 anonim válasza:

Az egyik ez volna:

[link]

Illetve ez:

[link]

Esetleg meglehet nézni a Dóm-ot, szerintem még mindig fel lehet menni a tornyába is. Itt van még a fűvészkert, ahol elég sok időt el lehet tölteni. Fürdő szempontjából jó az Anna-fürdő, meg az aquapolis is. Az Árkádban vagy a plázában is körül lehet nézni. A fő sétáló utcán -Kárász utcán- is végiglehet akár sétálni, egyik végén szökőkút, másik végén pedig egy nagy tér van. Így hirtelen most ennyi.

2012. ápr. 28. 22:08
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. ápr. 29. 08:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Elég hulladék helyeket linkeltél, disznózsíros halászlével, legalábbis a fehértói. Ráadásul gusztustalan helyen is van, az ötös út és a haltenyésztő medencék tőszomszédságában. Az ellenségeimet se vinném ide. Ennél még az a török kulipintyó is jobb lehet Balástya előtt az út mellett. A "sótartót" meg se mertem nézni, szerencsémre ott még nem jártam.

Halászlé csak Algyőn, a Kiskőrösiben és esetleg, ha mázlid van akkor a Roosevelt téren ehető minőségű.

Bér Algyő nem Szeged, de mindenképp jelölném a legjobb halászlére az ottanit.

2012. ápr. 30. 01:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Roosevelt téren természetesen nem a híd alatti csöves bódékat értem ahol szoktak kotyvasztani valami halat, műanyagtányérba mérve.
2012. ápr. 30. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!