Szegeden hol adják a legjobb halászlevet?
Az egyik ez volna:
Illetve ez:
Esetleg meglehet nézni a Dóm-ot, szerintem még mindig fel lehet menni a tornyába is. Itt van még a fűvészkert, ahol elég sok időt el lehet tölteni. Fürdő szempontjából jó az Anna-fürdő, meg az aquapolis is. Az Árkádban vagy a plázában is körül lehet nézni. A fő sétáló utcán -Kárász utcán- is végiglehet akár sétálni, egyik végén szökőkút, másik végén pedig egy nagy tér van. Így hirtelen most ennyi.
Elég hulladék helyeket linkeltél, disznózsíros halászlével, legalábbis a fehértói. Ráadásul gusztustalan helyen is van, az ötös út és a haltenyésztő medencék tőszomszédságában. Az ellenségeimet se vinném ide. Ennél még az a török kulipintyó is jobb lehet Balástya előtt az út mellett. A "sótartót" meg se mertem nézni, szerencsémre ott még nem jártam.
Halászlé csak Algyőn, a Kiskőrösiben és esetleg, ha mázlid van akkor a Roosevelt téren ehető minőségű.
Bér Algyő nem Szeged, de mindenképp jelölném a legjobb halászlére az ottanit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!