Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mi jut először eszedbe Budapes...

Mi jut először eszedbe Budapestről?

Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 18:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
A sok kutyaszar és kutyapisi, amit minden reggel kerülgetek.
2012. febr. 14. 22:46
 22/26 anonim válasza:
100%

Először néhány negatívum (kosz, tömeg), aztán néhány pozitívum (Lánchíd, Margitsziget).

Néha jó meglátogatni, de nem élnék ott.

2012. febr. 14. 23:29
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Én itt élek,de vidékre vágyom.Már rég elköltöztem volna,ha nem félnék a munkanélküliségtől.Azért itt a nagyvárosban mindig találtam valami melót.

De valóban,büdös,szemetes,rengetek roma,régi bérházak,megbizhatatlan tömeg közlekedés.

2012. febr. 14. 23:44
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy milyen szép város is lehetne, és hogy jó lenne igazán büszkének lenni rá.
2012. febr. 15. 13:51
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

itt születtem, itt nőttem fel. nem mennék se külföldre, se vidékre.

megszoktam, szeretem nagyon.

persze van kosz, bűz, csövik, szemét. de melyik nagyvárosban nincs?

2012. febr. 17. 21:08
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Elsősorban: szülővárosom, Magyarország fővárosa, Augusztus 20-ai tűzijáték, Duna-part és a Lánchíd, Szabadsághegy, Normafa, Hüvösvölgy

Másodsorban: pusztulat, kosz, mocsok, retek, bűz, pofátlan emberek és undorítóan megbízhatlan BKV.

Más vidéki magyar város, illetve szétlőtt horvát városok fejlődnek, addig Budapest a pusztulat útján elenyészik.

2012. ápr. 17. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!