Csak én találom Budapestet hangulatosabb városnak, mint a többit?
Mi a bajunk vele? Van sok pozitív benne ezt meg kell hagyni, most ezeket nem fejtem ki részletesen, de számomra aki vidékről költözött fel pl.: nagyon bejön a közlekedése, a sok szórakozási lehetőség stb. Ami nem tetszik az az alapkoncepció, hogy ebben az országban ha dolgozni akarsz pályakezdőként, akkor Budapesten kapsz normális melót (jobb esetben) vidéken meg 100-ból egy embernek adatik ez meg (legalábbis Baranyában, ahonnan így jöttem ez így van, akik haverjaim ott maradtak majdnem mind munka nélküli), illetve, hogy Pesten sokkal jobbak a fizetések, ergo az nem tetszik, hogy a városban mindig BP-t fejlesztik, azt részesítik előnyben.
Másik oldalról, hogy mi nem tetszik: lényegében a várossal tényleg nem lenne komoly baj, bár picit koszos, picit nagyon sok a csöves...ami nekem első számú probléma az az itt élő emberek mentalitása: a nem sétálok 300 métert mert leszakad a lábam, szálljunk fel inkább egy megállóra a villamosra, akkor az ahogy az utcán ill tömegközlekedési eszközökön az emberek közlekednek (tisztelet a kivételnek): pl.: ahelyett, hogy annyit mondana, hogy elnézést el tetszik engedni? ahelyett fogja magát és fellök stb. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!