Terro háza belépő?
Honlapján csak úgy találtam, hogy teljesárú és kedvezményes jegy. De nem fejtik ki hogy mikor kedvezményes.
Ha voltatok már ott vagy van infotok róla leírnátok légyszi.
+ Leírnátok hogy milyen volt
Pedig ott van, a következő sorban. Egyébként még nem voltam, de lehet, hogy egyszer majd megnézem...
"Tisztelt Látogatóink!
Ez úton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2012. január 1-től Múzeumunk jegyárai az alábbiak szerint módosulnak:
Teljesáru jegy: 2.000.- Ft
Kedvezményes jegyek: 1.000,- Ft
(EGT állampolgárok számára, 6-26 és 62-70 éves korig, nemzetközi diákigazolvánnyal, 6-26 éves korig.)"
köszi a válaszokat
még várok azért véleményeket
ill. lenne olyan kérdésem még hogy oda benn lehet fényképezni? vagy kell ilyen fotojegyet / vagy nem tudom hogy hívják azt/ váltani?
4.es :Bocs de tegnap már voltam .:D
2.es Ahogy végig jártam én jobban inkább azt hiányoltam hogy az előzményeit nem mutatták be egy kicsit se /mert nem csak akkor voltunk elnyomva/ és arra a kommunista időszakra helyezte a hangsúlyt. Mivel sok volt a külföldi túrista így nekik nem volt annyira izgalmas, nem érdekelte őket annyira, mivel nem értették. Jó formán végig rohantak rajta. De mondjuk mi se értjük úgy igazából mert nem éltünk benne tehát ezért nem ők tehetnek...
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!