Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Külföldre költözés?

Külföldre költözés?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretném elhagyni ezt az országot, GYED - en vagyok, a férjem munkanélküli lett önhibán kívül és teljesen ellehetetlenedtünk. Segítségünk nincs, albérletben lakunk, ami rezsistől pont a havi GYED - et viszi el. Mi lenne a megoldás? Hol érdemes keresgélni külföldi munkát, szállással együtt, ahová biztosan, rizikó nélkül kimehetnénk családostól. Iskolába járok, beiskolázott a munkahelyem, két évet alá is írtam de ez sem érdekel. Egyetlen hitelem van, 1 , 5 éve vettem fel még 3, 5 évig tart és a bankot sem érdekli a nehéz helyzetünk és már behajtani akarja még azt is, amink nincs is. Az autómat már elvitte egy hétre a szülésemre, ahogy hazaértünk a kórházból, a legkisebb, legkorszerűtlenebb lakást béreljük és még az is sok jelen helyzetünkhöz, nem látok más megoldást, mint azonnal elmenni innen.
2011. nov. 28. 10:35
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Értem!

És te, hogy jutottál el a jelenlegi munkahelyedre?

2011. nov. 28. 12:49
 12/12 anonim ***** válasza:

12:09!

Melyik munkaközvetítő irodában dolgozol? Én nagyon szívesen dolgoznék Angliában, de állás nélkül nem szeretnék kimenni. Van erre valamilyen megoldás? Igazából az IT területen szeretnék dolgozni, de ehhez sajnos kevés az angolom, ezért az elején tulajdonképpen minden munka jól jönne. Tudnál esetleg segíteni? Nagyon megköszönném.

2011. nov. 28. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!