Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Milyennek képzelitek a jövő...

Milyennek képzelitek a jövő Magyarországát (2020,2040)?

Figyelt kérdés
2011. nov. 3. 10:02
1 2 3 4
 21/40 anonim válasza:
100%

00.15-ös húzd ki a fejedet a seggedből és nézz körül most mi a helyzet! Hogy tudnak megélni az emberek? Csak a saját példámat írom le: 90000 nettó bért kapok, egyedül élek. Fizetésemelést meg sem említem, mert simán felvennének 10 másikat a helyemre. Havonta kétszer legalább tankolok, mert munkába kell járnom és más módon nem közelíthető meg. A rezsim 45000 ft körül van és még nem ettem. Mivel gyerekem nincs (mégis hogyan vállaljak gyereket ilyen anyagi helyzet mellett), az állam jól megbüntet, ezért kapok a 126 bruttóból 90 nettót. Ruhát nem tudom mikor vettem magamnak. Munkacipót vettem születésnapomra magamnak. Jövőre az adójóváírás eltörlése és egyéb dolgok miatt a 126 bruttóból 82 nettó lesz, persze a rezsi emelkedik + benzin is. Akkor, mi a kérdés? Hogy 30 év múlva hogy fog kinézni Magyarország? Keress rá Brazíliára. Vannak a nagyon gazdagok és a nagyon szegények kitörési lehetőség nélkül. A bűnözési ráta megnő és így tovább.

Ilyen gondolkodással szerintem te vagy jól keresel és félre is tudsz tenni minden hónapban, vagy a szüleid eltartanak és nem vagy tisztában a mindennapi élet költségeivel.

27F

2011. nov. 9. 09:26
 22/40 anonim válasza:
80%
Azt hiszem, visszatérnek az önfenntartásra. Aki enni akar, majd megtermeli az ennivalót saját magának,nem lesz csak napenergia, nem lesz villamosenergia. A szemétből fognak metanolt előállítani.Egy miskolci egyetemi tanár már feltalálta, és megkapta érte a ZÖLD OSZKÁR díjat.Csak az élelmiszer, a víz,és a háziállat lesz az érték. Az emberek a földbe fognak vájatokat,barlangokat építeni, nem az emeletes házakban fognak élni, mert nem lesz fűtés, csak a föld energiája fog melegíteni.Az anyagi gondok megszünnek, mivel megbukik a pénz.Kb úgy fogunk élni mint az afrikai sivatagban. Semmi nem lesz,mert mindent elpusztítunk, felfalunk, összeszemetelünk. elégetünk.Jobb szemelőtt tartani: Ami most fontos tárgy, és most alig hisszük, hogy megszerezzük, az holnap már a szemétben végzi.Az összes áruház, és bevásárlóközpont egy potenciális SZEMÉTDOMB!!!
2011. nov. 9. 18:15
 23/40 anonim ***** válasza:
2040-re már nem lesz a Magyarországon élő ember.De azok a mocskos szemét trágya milliomos országfosztogató politikusok is ki fognak pusztulni akik most a lakosságpusztitó adó és egyéb rendeleteket hozzák,hogy dagadjon tőlük a pénzeszsákjuk.Turkálnak ők még a végső napjaikkban a szemétben élelem után!
2011. nov. 10. 07:08
 24/40 anonim ***** válasza:
100%

15-nek:

Ember, azért nagyon nem vagy tisztában a helyzettel. Lehet, hogy vannak dolgok, amik itt Németországban drágábbak, de ez csak pár szolgáltatás.

Míg a bérek viszont jóval magasabbak.

Ha bemegyek egy Rossmannba vagy DM-be, vagy akár egy Saturnba vagy IKEÁba, ugyanannyiért veszem meg a dolgokat vagy még olcsóbban, nekem úgy tűnik itt több akció van. Ruhák sem drágábbak, élelmiszert is lehet ugyanannyiért venni. Benzin ugyanannyi.

Lehet a lakásbérlés vagy vonatjegy drágább, de arányaiban még mindig sokkal jobbak az árak a fizetésekhez képest.

És ez nem mindegy.

Én gyerekkoromban vidéken éltem BAZ megyében, már akkor is voltak barnák, de ha mostanában elmegyek egy városi rendezvényre otthon, már szinte csak őket látni. Drámai és elkeserítő.

Aki fiatal és van lehetősége, menjen. Én is jöttem, pedig nekem otthon is jó munkám volt. De a közhangulat az országban gyalázatos és ezt már sokan nem bírják.

2011. nov. 10. 08:50
 25/40 anonim válasza:
100%

Milyennek képzelem?! Hát ha így megy tovább az egész, mint most is, és évek óta már, akkor a mai magyarok elfognak tűnni a föld színéről, mert már most vándorolnak ki, keverednek más népekkel, kint házasság, gyerek, jólét, és eszük ágában sincs ide vissza jönni, mert ki akar élete végéig nyomorban élni, ha máshol jobb lehet neki, addigra már azt is elfogják felejteni, hogy magyarok voltak valaha is. Az ország neve, mint Magyarország marad, de helyette egy új nép fog itt képződni (jelenlegi helyzet szerint, talán romák lesznek azok, de mivel a romák a magyarokból élnek, és lopnak, amit a magyarok szorgalmas munkával megkeresnek, és ha eltűnnek innen a magyarok, akkor nem lesz miből élniük a romáknak sem, úgyhogy vagy ők is szétszóródnak a világban, vagy kipusztulnak (ebben jobban reménykedem).) Szóval ha így folytatják a parlamentben a dolgaikat, akkor a magyar tuti szétszóródik a világban, az adott országhoz alkalmazkodik, gyereke lesz, ami már nem magyar, így eltűnik a magyar vér, egyszóval kihal. De hogy milyen nép lesz magyarországon, a mai magyarok helyett, azt még én sem tudnám megállpítani.

Én így gondolom, ez lesz 2040-ig szép lassan, de ahogy láttam mások szerint is hasonló. De engem nem is érdekel nagyon már, megyek ki én is külfödre lassan, szégyenlem hogy magyar vagyok csak azért mert nem lázadnak fel semmi ellen, és hagyják magukat csöndben, nincs összetartás, sők ellenségeskedés van, mindent meg lehet velük tenni. Ez lett az eredménye, gratulálok ;) .

2011. nov. 10. 10:38
 26/40 Sackboy válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=vvLJlgPd_m4

Ez vicces, de van igazsága :(

2011. nov. 10. 14:59
 27/40 anonim válasza:

Félek. Bele sem merek gondolni. Engem még a szüleim tartanak el, de előre rettegek, mi vár az én korosztályomra. Talán meg sem érem a 60 éves kort? Nem véletlen tervezgetem már az egyetem kezdését külföldön.

Magyarország? 2020? 2040? Semmi nem lesz belőle...

2011. nov. 10. 17:01
 28/40 Joe.38 válasza:
Minden szempontból lejjebb, mint most, de Zrinyi 3000 ezüstért Nosztredamuszt is megkérdezte. Ő azt mondta, sajnos ugye nehéz szavait pontosan érteni - szóval azt mondta ami a jelenkora érvényes, hogy nagy sűlyedés lesz. Morálisan, erkölcsileg. Utalt valmiféle ország felének elvesztésére is. Ez persze lehet, hogy csak a lakosság etnikumának összetételét vázolta. Meg, hogy szines dobozt bámulnak és a pénz értéktelen lesz és földműveletlen. Az emberek bambák, mások barbárok és kilátástalan a lét. Bambák és barbárság okát a műveletlenségben határozta meg (láthatjuk a mai fiatalok már helyesen se beszélnek és csak a ma fontos nekik, holnap nem létezik).Ezt az időszakot 50 évre jósolta, ami most tart. Hogy mikor kezdődött pontosan nehéz kivenni. Egy századot értelmeztem míg teljes apátia és pusztulás. De aki túléli annak kivirágzás lesz a következő évszázad, mert újjá élet a magyar. De van ez a Pio atya is ő is valami 68 évet említ, mint újjászületés. Egy a gond ezzel , nem tudni honnan indul a számítás. Az jóslásukat mikorra kell értelmezni? Mától indul? Vagy mikorra taksálja? Saját halála a számítási pont? Saját véleményem, hogy túlélés lesz. Alapokra rendezkednek be azok akik nem tudnak elmenni. De hová is lehetne? Ha 2040-re nem is, de 2090-re szerintem vissza ugrunk a középkorba. De ne így legyen kívánom mindenkinek.
2011. nov. 10. 19:06
 29/40 anonim válasza:
Hmmm.... 2040 .. Átadják a 4es metrót de mivel olyan sokáig állt ott elrozsdásodott több mint a fele ezért előről kezdik az egészet :DDDD Az emberek pedig átmennek angry birdsbe és megpróbálják tojásokkal szétbombázni a parlamentet ... sőt ez után még az is bekövetkezhet, hogy a köcsög nagy államadósságot megunják a magyarok és a tökösebb emberkék előbányásszák egy-két kafa nyilat felpattanak lovakra vagy egymásra és neki állnak leigázni a világot, de először is visszafoglalják Erdélyt és szereznek még nyilakból utánpótlást :DDDDDDD
2011. nov. 10. 19:24
 30/40 anonim válasza:
A romák átveszik a hatalmat.
2011. nov. 10. 22:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!