Milyennek képzelitek a jövő Magyarországát (2020,2040)?
Hát de dik máááán...
...millen mágyááár??
Hát,elolvasva az összes kommentet azt hiszem nem csalódtam az "áldott" jó magyar mentualitásba.
Ha valami szar van mit csináljunk ?
Probáljunk változtatni ?
ÁÁÁ dehogy,még a végén segítek valakinek rajtam kivül,menjünk ki külföldre.
Most mindenki nézzen körül a szobájába és sorolja fel mit lát ?
Számitógép ? Csekk
TV ? Csek
Okostelefon ? Csek
Akinek három ilyen eszköze van az ne sírjon hogy neki már milyen rossz.
Kérdezd meg magadtól hogy mit csináltál hétvégén ?
Ha arra volt pénz hogy, egy szórakozóhelyen lógasd a töködet(nők esetében...)akkor ne sajnáltasd magad.
A Nyugat EU-s országok sem a mézes madzag ám.Igaz,hogy a fizetések nagyobbak,viszont hiába a nagy fizetés,ha olyan áron tudod beszerezni a mindenapra az eszközöket.
És nem kisebbségre kell kenni,hogy így meg úgy.Egyszerű matek ha,van 9 millió a lakosságszámunk,abból 1 millió roma,akkor a többi mi ? Szecsuáni ?
Ja,és mit fogtok válaszolni gyereketeknek,hogy anyu/apu te hol voltál amikor Magyarország tönkrement ?
2020? Ember, 2012 ben vége van a világnak :D
Viccet félretéve. Egy elkorcsosult, pénzközpontú világban élünk. Ez csak tovább fog fokozódni. A nagyhatalmak pénzzel fogják elfoglalni a fejlődő országokat. 2040 ben 700ft-s benzin? Hol lesz már addigra a benzin, az olaj? Sehol. Én mondom, sehol. Mivel nem vagyok idős, rettegek, hogy milyen világban fogok élni majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!