Sátorozni megyünk 2 hétre. Hogy kellene?
Barátnőmmel 2 hétre elmegyünk sátorozni a Tisza mellé, 10 km-es körzetben semmi sincs (pont emiatt megyünk oda).
1: Milyen tusfürdő van, amit tudnánk használni és nem károsítja a környezetet?
2: Hogyan szerezzünk ivóvizet?
Az előttem író tökéletesen ecsetelte a várható problémákat. Voltam én is sátorozni a Tiszán, vadkempingeztünk. Két napig bírtam. A szúnyogok megettek, feldagadt mindenem a csípésüktől, pedig kilószámra és óránként fújtam magam ellenük. Éjjel alidni nem lehet tőlük, mert a füled körül zümmögnek. Nekem is székrekedésem lett.
Ez a kikapcsolódás egyáltalán nem a pihenésről szól, mindig kell csinálni valamit.
A vadkempongről én is menekültem haza három nap után, még jó hogy csak ennyire terveztük.
Duna parton voltunk, tényleg iszonyatos mennyiségő szúnyog, este ha begyújtottuk az olajlámpát levegőt nem lehetett kapni a szúnyogoktól, pedig szúnyog riasztós olaj volt benne direkt.
A nagy dolgok elvégzése kicsit kellemetlen, a kisebbel nincs gond, kibírható.
Nézzetek be bioboltba vagy drogériák "zöld" részére. Néhány helyen lehet kapni zöld tusfürdőket, szappanokat. Mondjuk amondó vagyok egy 20 forintos pöttynyi tusfürdő senkinek nem fog ártani természetes vízben sem. Ezért imádtam pl Svédországot, nekik mindenük volt környezetkímélővel külön szignóval ellátva, hogy ez a termék nem ártalmas a környezetre.
Pl tudtok-e úgy ruhát vinni, hogy ne kelljen mosni? Hol fogtok mosni, milyen vízben?
Megtudjátok-e oldani a kaját úgy, hogy két hétig ne hányjatok már az egyoldalú táplálkozás miatt?
Megtudjátok-e oldani a mosogatást?
Ha autóval mentek, akkor akkora baj nincs, de legyen a közelben egy város vagy valami, ahova eltudtok menni ásványvizet venni, és mosáshoz, mosogatáshoz kannákban kútról vizet hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!