Debreceni aquaparkról vélemény?
Figyelt kérdés
Most megyünk április végén, és hát interneten megnéztem a képeket, de élőben biztos más :) szóval jó ilyenkor is, amikor a külső rész még nincs nyitva?Már nagyon várom...:D2009. ápr. 4. 22:24
1/7 A kérdező kommentje:
mi az? senki nem járt még ott?!?:D
2009. ápr. 9. 22:26
2/7 anonim válasza:
kb2-3éve szerettünk volna elmenni családilag 2f 2gy de annyire drága lett volna,hogy csak a strandra mentünk be.....de biztos szupi :-)
Bocs hasznos választ nem tudtam adni.
3/7 A kérdező kommentje:
huuhh, azt gondolom hogy drága, bár engem meghívtak
remélem azért eljuttok majd egyszer :)
2009. ápr. 12. 00:11
4/7 anonim válasza:
Nem tervezzük,hogy lemegyünk.Inkább rakok még a pénzhez,és irány a balcsi....
Agyerekek amúgy is jobb szeretik.
5/7 anonim válasza:
azert nem kaptal valaszt, mert Debrecenben nincs aquapark...amire te gondoltal anno az az aquaticum, de ott tul sok csuszda nincs...bar latom regen irtad ki ezt a kerdest es mar biztos nem aktualis, de ezt mindenki keveri, a kornyeken csak szoboszlon van aquapark, ami debrcenben van aquaticum inkabb csak egy fedett elmenyfurdo, viszont szoboszlon mar az is van es jobb...
6/7 anonim válasza:
En voltam ott!Nagyon draga ha jol emlekszem 2 ora 2000ft volt.Elegge unalmas csendes hely nincs sok smber,a csuzdaknal nincsenek sorok szoval elvagy csak nincs atrakcio.Viszont a szauna jo:)
7/7 kartats válasza:
Nézd meg ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=VwKKwcUQHDg&index=1&list=PL3H..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!