31/38 anonim válasza:
Katiecatie:
Szerinted miért van a cikk megjelenése óta ez kiírva?
"[ Szerver probléma, ideiglenesen nem lehet hozzászólni. Próbáld meg később! ]"
Aki a cikket megírta az írta a kommenteket is, vajon miért nincs egy darab kételkedő komment sem?
Miért nincs senkinek képe?
Miért ugyanazon a napon írták mindet?
(egyébként ügyesen összeszedett pár tipikus viselkedést, csupa nagybetű, "non csinni", xd, felkiáltójelet szerető...)
32/38 anonim válasza:
Igen, kéremszépen emberek! Így kell Magyarország legkedveltebb üdülőhelyének kedveltségét egy-kettőre megcsapolni. Grat a kuponhalásznak és annak a sok b....-nak, aki ezt elhiszi. -.-
33/38 anonim válasza:
szerintem is kamu az egész xDD de holnap megyek balatoni táborba és azért parázni fogok egy kicsit xDD
34/38 anonim válasza:
Egyébként piranhák is vannak benne, a Balaton Soundon ez fog történni:
35/38 anonim válasza:
Jajj a Piranha 3D tényleg nagy lessz már alig várom, hogy megnézzem :D
36/38 anonim válasza:
Méghogy erős idegzetűeknek ajánlott... Most aztán tényleg berezeltem ettől a videótól. Szerintem az egész kamu. :)
37/38 anonim válasza:
Télleg? Hány éves vagy te? Először írni kell tudni, aztán jöhet a cápa.
38/38 xxdodixx válasza:
Hát elég nehezen jut el idáig és ha el is ér itt hogy jut át?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!