Nem tudom megint kinek volt ennyi ideje..de grat neki..annak meg még inkább aki ezt el is hiszi-.- …hogy lenne már a Balatonban cápa?o.O..arról már rég tudnánk..mert ha tényleg lenne akkor az nem most került volna bele…1-2 éve már ott kéne h legyen..és akkor már rég történt volna cápatámadás ..mert valamit neki is kell ennie ahoz h életbemaradjon..nem?….a hal nem hiszem h elég lett volna neki..az oldalnak egy jó reklám..így többen nézegetik..
Kommentek be is ilyenek..h egy barátom ott lakik és ő is látta a cápákat..erre csak annyit tudok mondani h én meg most voltam a balatonba és nincs meg a lábam mert leharapta egy cápa-.-…nem véletlenül nem lehet kommenteket írni..mert amik ott vannak azokat is az oldal szerkesztői írták..aztán letiltották h ne lehessen ott oltogatni a sok hülye embert..
Most miért csapjátok be a szegényt?
Az az igazság, hogy csak nyáron szokott ott lenni,
mert tálira átrakják a velencei tóba....
Most végeztem el a 8. osztályt, és még 7.-ben tanultuk hogy a cápák alapvető életkörülménye a sós tengervíz, néhány faj trópusi folyókban él. És ha jól odafigyeltem föciórán akkor talán jólemlékszem arra, hogy sok vízszint szabályozó van, így azokon az átjutás egy cápának lehetetlen.
A másik meg hogy ez megint egy ....-ság mert vannak olyan gyökér emberek(nemrád célozok :D ) akik beveszik, és nem mennek el a Balatonra nyaralni, így csökkentik a bevételi értékét... CSAK GRATULÁLNI TUDOK A REKLÁM KITALÁLÓJÁNAK IS :D -,-"
Szia! Először én is elhittem az egészet, de ha jobban megnézed,
1.:nem lehet az oldalon semmire kattintani
2.: Ha megvárod, még a videó végigmegy, a végén megemlíti, hogy mi kifogtuk az árakat, és ki fogjuk neked...
Először én tökre berezeltem.. :/
Jaaj először én is elhittem xD
Mit ki nem találnak ezek a reklám készítők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!