2/12 anonim válasza:
most így 22 évesen nem hiszem . de később olyan 60 körül lehetséges ha nincsenek romák, és van internet :D
3/12 A kérdező kommentje:
cigóktól mentes 1 nagyobb család van de az is a jobbik fajtából:)))
ja és van net,tv és minden egyéb
2011. ápr. 25. 12:48
4/12 anonim válasza:
Én is inkább a nyugodtabb idős éveimet tölteném itt. :)
5/12 anonim válasza:
Olyan 15 éve írtam 1-2 levelet oda 1 lánynak...
6/12 anonim válasza:
Idősebb koromban persze:D de amúgy ahol mi lakunk falu(GYMS megye) az szintén cigányoktól mentes viszont olyan magyarok laknak itt akik eléggé rosszindulatúak.:(:S
7/12 anonim válasza:
Magáról a faluról nem sok mindent tudtam meg. A természeti környezet gyönyörű, de ez önmagában csak azt jelenti, szívesen eltöltene itt vagy két hetet az ember, persze csak akkor, ha szereti a csendet.
8/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!!:)
2011. ápr. 25. 13:32
10/12 anonim válasza:
Első ránézésre igen! Nagyon szép falu, nagyon tetszik, pedig fiatal vagyok!Szerintem egy csendes csodaszép faluban nem csak 60évesen jó élni!Szerintem a gyerekeimnek is sokkal jobb ilyen helyen felnőni, mint a betontengerben! Jelenleg is falun lakunk, és nagyon jó itt az élet!Itt bármikor elugorhatok úgy a boltba hogy az ablakaink tárva nyitva, a gyerekeink kint bicikliznek a ház előtt,virágot szednek az árokparon!Én szíven lakom falunk, pedig 18évig nyüzsgő nagyvárosban éltem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!