Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Magyarország miért ilyen...

Magyarország miért ilyen unalmas és elmaradott? (relatívan)

Figyelt kérdés

Én debreceni vagyok, azt mondják 2. legnagyobb város, de semmi nincs itt, ami igazán leköti a figyelmem, esetleg halálosan szórakoztat, míg Pesten azért vannak dolgok. Jah, tegyük hozzá, elég ritka a zenei ízlésem (80's - 90's glam, heavy metal, meg egy kis régi pop) Na de kérem, itt lósz*r sincs, vagy vagy öt szórakozohely ebből három helyen egyforma zenék mennek, büdös van, drága, unalmas, mindig ugyanazok az arcok, és mindig azok mennek, amik a sz*ros rádióban. Hogy nem veszik észre magukat?? Egy normális éjszakai járat nincsen, a következő villamos ötezer év mulva lesz kész, de abbol az egyből ami most van, abból se jön éjszaka egy db se. Ja de, fél egyig ? Azt mondták a fiatalok miatt csinálnak éjszakai villamost, erre péntek-szombat elinditanak 11 korul meg fél 1 korul egyet...

A kiépített belvárosi rész kicsi, hanar ránun az ember, főleg, ha végigsétálsz a főutcán, minden második ember egyforma, és ha te egy kicsit is máshogy nézel ki, más zenei kulturát képviszelsz (80's metal Los Angeles tegyük fel) akkor már ugy néznek rád, mint egy darab szarra, röhögnek, huzzák a szmeöldöküket.. hol van itt az, hogy mindenki különböző, és tolarencia? Mindenki annyira über faszának érzi magát, hogy te sírva nevetsz az egészen, és ŐK MÉGSE veszik észre magukat, mekkora közhelyes lúzerek.

Mit lehet itt csinálni? Semmit. Beülsz a kocsmába, ott is a málhazsákos metálosok ülnek bakkancsba, és örjöngenek az ossianra, ami hot szarul jön a hangszóróból, mert ötezer éves. Pesten hatszázféle hely van, tudom magam hova tenni. Ja és szép, csomo hely van, éjszaka nagyon durva, feelinges a metró, van éjszakai busz, stb stb. Mintha egy másik világ lenne.

Na és hogy a főkérdéshez nyomuljak vissza.. én ha meglátok Bécsről, vagy Hollandiárol, Párizsról egy képet, hogy milyen durva a város, mind fejlődés, mind emberfélefazonok szempontjából, el vagyok képedve, hogy mi a büdös életbe nem leszünk még csak hasonlóak se. És akkor még az Amerikai kontitensről nem is beszéltem..

Várok megnyilvánulásokat, bármifélét..

2011. máj. 21. 12:59
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
100%

" itt mennek a kemény Gaga számok, Rihanna, meg csomo csomo agyonmixelt szám, Bárány Attila, a legalja mindennek, amit nem tudok zenének tekinteni vágesz? És azért csőlátás, mert én ismerek nagyon sok zenei stílust, és külsőségekben is vágom, hogy milyen imidzse van egynek másnak, de ők, csak magukat ismerik, a rap-pet, meg a málha zsákos rockereket akiket lenéznek, ja meg a hip hop azt cső. "

elég buta vagy. nem gondolod, hogy azért néznek rád úgy ahogy, mert látják, hogy te mennyire hudekülönbnek érzed magad? te az a fajta gyerek vagy, aki a fazekcsörömpölést is IMÁDNÁÁ, csak mert nem kommersz. igen, millio és millio zene van még a rádion kívül, ami jó, attól még nem kell lehordani mindenki mást. így csak teis azt csinálod, amit ők. sőt. rosszabb.

2011. máj. 21. 18:11
 22/24 A kérdező kommentje:
utolso elotti, nagyon igazad van, csak tudod tré látni, hogy külföldi ismerőseim milyen oldschool zenéken élnek (poison, motley crue, ratt, skid row) és h ott mindenki tolerálja, mert alap, megszokott már a nyolcvanas évek óta, itt meg sose volt, sose jott be, a sing sing csusztatott be valamit belőle, de az is ment a levesbe sajnos. Szoval nehez elviselni, pedig ők a laikusok. Magyarországon bejön egy kis dup step mindenki azt imádja, az a mainstream tovább a legtöbb ember nem is lát, és ezzel van bajom.. máshol miért tudják jobban elvisleni azt, hogy mindenki máshogy néz ki? Jó, egy Debrecen nem éppen egy L.A. fénylő hajmetál időszakban, de azért mégis..
2011. máj. 21. 19:16
 23/24 A kérdező kommentje:

jah és kedves utolso, fazekcsorompolos a motley crue live wire című száma, de nem kommersz, és ennek mégjobban örülök : )

Azért én ennek az egésznek - a város kínálatától kezdve - itt neten adtam hangot, élőbe nem szoktam másokat degradálni, érted? Ha nekik lehet, nekem miért nem? Végülis csak annyi, rossz helyen születtem, rossz időben, és néhai kellemetlen jellemekkel, de ki a hibátlan ? Bocs a folytonos offért : D

2011. máj. 21. 19:19
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
már nem azért de te is csőlátású vagy,mert neked csak ez glamcucc jó,mások zenei ízlését te sem tudod tolerálni,aki gagát v rihannát hallgat az nálad el van ásva...szép:%
2011. máj. 28. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!