Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Most akkor kihalt vagy nem?

Most akkor kihalt vagy nem?

Figyelt kérdés
Most láttam a tévébe hogy Szentkirályszabadja kipusztult hely és képeket is mutattak. Vannak épületek de élet nincs. Megnéztem googlén ahol meg az van írva hogy ott élnek. Most akkor van ott élet vagy nincs?
2010. dec. 30. 23:13
 1/8 anonim válasza:
74%
ha úgy érted, hogy ellepték a cigányok, akkor igen, kihalt.
2010. dec. 30. 23:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Úgy hogy a képeken voltak épületek de csak félig voltak készek és egy ember se volt ott.
2010. dec. 31. 00:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem halt ki, legalábbis a neten rákeresve nyoma sincs ilyen hírnek. Sőt még honlapja is van a falunak.
2010. dec. 31. 01:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem a repülőtérről volt szó?
2010. dec. 31. 11:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem
2010. dec. 31. 12:51
 6/8 anonim válasza:
Nem tudom honnan hallottad, de ez jó nagy baromság. Itt lakok Veszprémben, vannak haverok onnan, köszönik megvannak, bicajozni, futni is szoktam arra. Cigányok is vannak ott persze, de egy csomó új ház is van, Veszprémből kiköltözött emberek.
2011. jan. 3. 00:07
 7/8 anonim válasza:
100%

szentkirályszabadja ma is lakott falu, veszprém és balatonalmádi között található félúton.

a falutól északra található egy kihalt település, ami szentkirályszabadjához tartozik, és orosz katonák lakhelye volt egészen a rendszerváltásig, azaz az oroszok kivonulásáig. ma ez lakatlan, elhagyatott és pusztul.

az alábbi linken láthatsz róla videót:

[link]

és ha google earthon nézegeted, ott is jól látható maga a falu, és az elkülönülő terület, a falutól északi irányba körülbelül 2 kilóméterre

2011. febr. 19. 14:33
 8/8 5510 válasza:
100%

Így van, a volt szovjet katonai laktanyáról láttál műsort, nem magáról a faluról.

[link]

2012. febr. 23. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!